Hangi kıza yazılmalı?

Size göre saçma gelen tavsiyeler vermeyi bırakacağım günü sabırsızlıkla bekliyorsunuz.

Bu bize göre değil maalesef. Karşına çıkan kızların para avcısı olması bütün kızların böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca tavsiye verdiğin adam 14 yaşında. Hangi liseli kız para ve şöhret için sevgili yapar? Söylediklerin başlı başına yanlış.

Bu bize göre değil maalesef. Karşına çıkan kızların para avcısı olması bütün kızların böyle olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca tavsiye verdiğin adam 14 yaşında. Hangi liseli kız para ve şöhret için sevgili yapar? Söylediklerin başlı başına yanlış.
Lise bu tarz şeyler için tam vakti.

Yukarıdaki arkadaşı dinlememeni öneririm. Eğer derslerinde başarısızlık yaşamayacaksan kararını ver ve 1 kızla yoluna devam et. Benim önerim 18'den önce yapılmaması ama tabii kendi kararın:)

burada saçma tavsiyeler vermeyi bırakacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende merakla bekliyorum.🤩

0 tecrübe ile her konuya yorum yapıp saçma ifadeler atmayı bırakacağınız günü bende çok merak ediyorum.

Saçma tavsiyelerinizin saçma olduğunu sadece bu arkadaş düşünseydi evet haklıydınız fakat bu nesnel bir hal almaya başladı gibi duruyor...

Son düzenleme:
Kadınlara tamamen mesafeli yaklaşılmalıdır diyorum öyle ay tanıyınca değil aylarca yıllarca aşırı mesafeli yaklaşılmalıdır benim deneyimim ile bu kararı verdim.

Kadınlara tamamen mesafeli yaklaşılmalıdır diyorum öyle ay tanıyınca değil aylarca yıllarca aşırı mesafeli yaklaşılmalıdır benim deneyimim ile bu kararı verdim.

Mesafeli mi? Kızlara yazılmaz diyorsunuz.

@DublinDEI affedersiniz ama kimse sizin o blackpill denen yuttuğunuz saçmalığı dinlemek istemiyor arkadaş bana şöyle bir kız geldi bununla konuşmak ne kadar doğru olur diye soruyor sizde hiçbir kızla konuşulmaz diyorsunuz. Ekmek bulamıyorsanız aramayın 🤣

Son düzenleme:
@DublinDEI Mantıklı bir cevabınız olmayınca cevap vermeyip emojilere başvuruyorsunuz. Ne yalan söyleyeyim çok... Ayrıca bir mesajda 15-16 yaşlarınızda olduğunuzu söylemiştiniz. Bu yaşta bu konuda nasıl bir tecrübeniz ve bilgi birikiminiz var anlamadım.

@DublinDEI Mantıklı bir cevabınız olmayınca cevap vermeyip emojilere başvuruyorsunuz. Ne yalan söyleyeyim çok... Ayrıca bir mesajda 15-16 yaşlarınızda olduğunuzu söylemiştiniz. Bu yaşta bu konuda nasıl bir tecrübeniz ve bilgi birikiminiz var anlamadım.
Ben bulamıyorum kardeşim ve tanıdığım çoğu kızda böyleydi. Eminimiki diğerleride böyledir. Ki internette çokça kez araştırdım kadınlar çoğu sadece para veya şöhrete bağlı.

Beyefendi ama parası çok az=❌

Şeref yoksunu ama çok zengin=✅
T.C kızlarının mentalitesi budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı