Hangi kıza yazılmalı?

Ben bulamıyorum kardeşim ve tanıdığım çoğu kızda böyleydi. Eminimiki diğerleride böyledir. Ki internette çokça kez araştırdım kadınlar çoğu sadece para veya şöhrete bağlı.

"Eminim ki diğerleri de böyledir". 2 3 kızla konuştuğunda onlarda gördüğün durumları bütün toplum öyleymiş gibi düşünmen yanlış. Blackpill safsatası gibi bir duruma kapılmışsın ve kadınları sadece paraya ve şöhrete tapan varlıklar olarak görmüşsün. Tek diyebileceğim umarım ileride bu düşüncelerin değişir.
 
2-3 kızla bu düşünceye kapılmadım, +20 fazla internette konuştuğum kızlar var çoğu böyle zaten. İnternet denen çukura giriş yapınca kadınlar ne kadar yanlış kişileri sevdikleri apaçık ortada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bulamıyorum kardeşim ve tanıdığım çoğu kızda böyleydi. Eminimiki diğerleride böyledir. Ki internette çokça kez araştırdım kadınlar çoğu sadece para veya şöhrete bağlı.
Öncelikle hitap şekline dikkat etmeni isterim. Biz sana nasıl hitap ediyorsak sen de bize böyle etmek zorundasın. Nasıl bir tümevarım yaptığına hala açıklık getiremiyorum lisede her sınıfta olan ergenleri görüp dünyadaki bütün kadınlar hakkında bilgi sahibi olduğunu zannediyorsun. Benim şu ana kadar yakın ilişki kurduğum çoğu kadın senin tarif ettiğin insanlardan değildi. İlişki derken normal anlamda ki arkadaşlık ilişkileri de buna dahil. Demek ki ya bilgisizliğin ile yaptığın bu yorumlar yanlış ya da sende sorun olduğu için tüm kadınlar sana böyle yaklaşıyor.

Demek ki sorun sende ki senin istediğin kişilikteki kadınlar seni tercih etmiyor.
 

Demek ki konuştuğun kişileri doğru seçmiyorsun.
 
Forumda ki bütün konular da yaptığın şey bu. YKS olsun siyaset olsun konu dışı olsun vs. vs. Her konuda o konuda master yapmış gibi davranıyorsun. Her konuda yorum yapma hakkın var ama kendi doğruların hiçbir şey ifade etmiyor. Topluluğun onayladığı şeyleri sanki o alanda çok bilgi birikimin varmış reddetmeyi bırak artık. Yorumlarını daha öznel ve ucu açık bırak. Kesin konuşup iddialaşma. Burada 3-4 kişi bir şey diyoruz illahi karşı çıkıyorsun. Bu konularda çok tecrübeli biri olsanız ihtimal vereceğiz fakat daldan dala atlıyorsunuz. @DublinDEI
 


Abiler diğer kızdan ayrıldım. Diğerlerine ment atamıyorum yazan herkes sağ olasın. İlerleyen günlerde diğer kızla yaşadıklarımı yazarım aktif kalın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…