Hangi kıza yazılmalı?

Abiler diğer kızdan ayrıldım. Diğerlerine ment atamıyorum yazan herkes sağ olasın. İlerleyen günlerde diğer kızla yaşadıklarımı yazarım aktif kalın.

Bol şans

Arkadaş kızla mı konuşmuş internetten 20+ diyor internette ben şahsen gerçek hayatta tanımıyorsam kız olduklarından bile şüphe ediyorum. İnternette yaptığınız hiçbir şeyi gerçek hayata uyarlayamazsınız.
Bahaneden çok ne var bir hobin vardır kursuna gidersin senle ortak noktası olan bir insanı buldun işte. Tabii zor geliyor öz güven olmadığından gidip bir muhabbet bile açamadığını düşünüyorum sonra bahanelere sığınıyor

Son düzenleme:
Kesinlikle.

Arkadaşlar pazar gününden selamlar bayağı bir olay yaşandı. Kızla salı gününden beri mesajlaşıyoruz fakat ben son 2 gün soğuk yaptım. Aslında biraz istemeden biraz da isteyerek oldu. Benim telefonum bundan 2 hafta önce bozuldu daha da telefon almadık bu hafta içinde alacağız. Bu yüzden kıza yazmam için her gün PC'yi açmam gerekiyordu. Açtığım zamanlarda da genelde arkadaşlarla oyun oynuyorum. Bu yüzden kıza sürekli yazamıyordum. Bir de cuma günü teneffüste camdan bir kız gördüm. Ve büyülendim hangisi daha güzel onu bilemem fakat o camdan gördüğüm kız beni büyüledi. Ben o kızı rafa kaldırıp normal mesajlaşmaya devam ettim. Kızla konuşurken konu arasında sevgilisi olduğunu söyledi. Ben ilk başta yalandan yapıyor, kendini ağırdan satıyor sandım. Fakat ciddi ciddi kız sevgilisi ile 50 tane fotoğraf attı. Anlamadığım sevgilin varken niye başka biriyle bu kadar samimi olursun. Zaten bunu öğrenince direk soğudum tek cevaplar atmaya başladım kızda bir yerden sonra bıraktı. Fakat benim kafam camdan gördüğüm kıza takıldı. 3 gecedir rüyalarımda görüyorum. Okuldan tanıdığım herkese sordum fakat ne ismini ne de sınıfını biliyorum. Kafamdan bir türlü çıkmıyor. Pazartesi günü bütün 9 ve 10. sınıfları gezicem. Sanırım ilk defa bir kızın peşinden koşacağım.

Okulda takıl biraz. Cin değilse eninde sonunda çıkar karşına. Muhabbet başlatırsın.

Okulda takıl biraz. Cin değilse eninde sonunda çıkar karşına. Muhabbet başlatırsın.

Kral inşallah karşılaşırız. Bir de üstüne muhabbet açma olayı var kızlar 7/24 arkadaşlarıyla takılıyor.

Kral inşallah karşılaşırız. Bir de üstüne muhabbet açma olayı var kızlar 7/24 arkadaşlarıyla takılıyor.

Arkadaşlarının yanındayken gitmemek en iyi tercih. Ben gitmiştim, yanındaki "iri" arkadaşı ilgilenmiyor demişti. Halbuki kızın gözlerinin içi gülüyordu

Arkadaşlarının yanındayken gitmemek en iyi tercih. Ben gitmiştim, yanındaki "iri" arkadaşı ilgilenmiyor demişti. Halbuki kızın gözlerinin içi gülüyordu

Kral korkum o işte bu tür arkadaşlar kendilerine talip çıkmadığı için arkadaşlarının da kısmetini kapıyor. Hedef bir şekilde kızın Instagram'ını alıp oradan devam etmek. Bir de inşallah kötü huylu bir kız değildir reddederse falan okula duyurmaz.

Reddedilmek utanacağın bir şey değil. Yani reddedilmekten kastın gidip muhabbet açınca başarısız olmaksa. Eğer flort surecindeyken açıldığında red yiyorsan suç senin. Açılmak pişmanlıktır çünkü.

Duyursun? Ne olacak bu benden Instagram istedi diye dalga mı geçecekler seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…