Hangi köpek cinsini seçilmeli?

Tixky

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda bahçeli bir eve taşınacağım için bir köpek alacağım. Ve üç köpek cinsi arasında kaldım. İlki alman kurdu ikincisi Belçika kurdu üçüncüsü doberman açıkçası benim gönlüm donermandan yana fakat ilk kez köpek sahipleniceklere tavsiye edilmiyor ve yakınlarda eğitim aldırabileceğim bir yerde yok (Biga/Çanakkalede yaşıyorum) hangi ırkı seçmeliyim sizin tecrübeleriniz nedir?

Evet ama izlediğim videolarda pek önerilmiyor
hocam kendi keyfinize göre seçmelisiniz yani tercihinize göre kimine göre saldırgan olan sevilmeyen köpeği seversiniz kimine göre tatlı olan köpeği çirkin bulursunuz

Korumacı olsun istersen Dogo arjantin var ama yasaklı ırklara giriyor sanırım. Golden veya rottweiler da olabilir.

O zaman doberman alıyorum ev içinde ya da eğitirken bir sıkıntı çıkarmaz deme çünkü kendim eğiticeğimde ve ilk kez köpek bakıyorum

Peki tek başına evde ben okula gittiğimde kalabilir mi ve tekrarlıyorum bana eğitirken ve ev içinde sıkıntı çıkararır mı?

Ya da tatile gittiğimde birine bıraktığımda şu an malino ve doberman arasındayım doberman iyi bekçiliği çene gücü hızı sadıklığı bunlar artıları ama pek tavsiye edilmediği için ve evde kalıcağı için ama malinoa tavsiye ediliyor ve evde Tekken kendini oyalayabiliyormuş o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum

Not ilk köpeğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı