Hangi koridor maçı taşır?

Bu biraz duruma göre değişir. Doğru rünler, itemler, karakter farkıda var tabi ve farm meselesi vesayre. Ne kadar erken kasılırsan oyunu taşıman daha kolay olur.
 
Arkadaşlar tabiki takım oyunu önemli de maçın 10. dakikasında 15 kill alan bi katarina'ya kimse bişey yapamıyor tabiki bu istisna ama bende öyle olmak istiyorum işte.
 
Kesinlikle su koridor tasir denilemez fakat guzel oynarlar ise fikrimce oyundaki en onemli iki rol support ve jungle. Mesela bugun Aphelios oynayip overfed oldugum macta karsi support cok iyi isler cikarip adc'sini one gecirdigi icin kaybettim, uzuldugumden veya kendi supportuma camur atmak icin degilde ornek vermek icin soyledim.
 
Sup olarak 4-2-26 halimle teke tek adam kesebilecek halde de olabilirsin, midde 15-2-8 oyunu da taşıyabilirsin. Ama genelde mid ve jungle oyunda mobil olabildiği için oyunu daha çok etkiliyor.
 
Hocam bir çok kişi beğendiği ve kendi oynadığı koridoru yazacaktır. Size en uygun koridoru bulmaya çalışın lütfen, deneyin. Daha çok taşıyıcı, üstünlük sağlayan çarlar oynayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı