Hangi kripto para platformunu kullanıyorsunuz?

Ne hikmetse öneri yapan arkadaşların sitede toplamda 1 tane mesajları var o da site önerisi. 🤨

Özellikle son birkaç gündür yaşanan olaylar ışığında konunun yargıya tam anlamıyla intikal etmesi durumunda şüpheli görünen hesapların incelenmesi gerektiğini düşünüyorum abi @Recep Baltaş .

Bu arada durum düşünüldüğü gibi vahimse yatıran herkese şimdiden geçmiş olsun.
 
Sadece TL yatırmak için Koineks kullanıyorum. Ve yerli borsalara zerre kadar güvenmediğimden ayrıca komisyon oranları da çok yüksek olduğundan dolayı, adı geçen siteye TL yatırıp XRP alıyorum. XRP aldıktan sonra da Binance borsasına gönderiyorum. Binance kadar, müşteri odaklı ve güvenli başka bir borsa olduğunu da düşünmüyorum.
Son karar sizindir.
Unutmadan yerli borsalar, anlık olarak sert yükseliş ve düşüş hareketlerinde ( ne tesadüf ) server vb bahanelerle hizmet ver(e)miyorlar!!!
Geleceği görmüşsün abi Thodex'in kurucusu borsayı durdurdu yurtdışına çıktığı öğrenildi.
 
Hocam uyarıyı yaptınız. Geçen geçti Binance'ye geçmeyen kendi hatası. Yakında Paribu'dan da böyle bir vaka bekliyorum, bitçi de yapabilir. Artık türkler dolandırıcı olarak geçmeye başladı.
Bitci'nin kurucusu Çağdaş Holding. Bayağı sağlam yani. Bu tip olayın Bitci'de yaşanacağını sanmıyorum ama genel olarak kripto varlıkların borsalarda değil de cüzdanlarda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum.
 
Kripto paralara yatırım yapmak istiyorum ancak hangi siteleri kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Binance kullanıyorum fakat eskiden Paribu kullanıyordum. Yurt dışı banka hesabımı açtıktan sonra Binance'a geçtim. Paribu eskiden çok öyle donma kasma coin satamama cart curt yapmazdı fakat çevremdekilerin de bu duruma isyan ettiklerini görünce açıp bir bakmak istedim ve denemek için bir hafta önce falan 3k lık CHZ aldım. Bugün gece çöküş anında girdim ve cidden sattırmadı girilmiyordu sisteme hayret ettim yani. Kesinlikle önermem ben Binance varken Paribu kullanmanızı ama herkesin kendi tercihi tabii.

Edit: Konu biraz eskiymiş :D. Thodex'i övüp 😎 emojisi falan koyanlar var şuan yüz ifadelerini çok merak ediyorum açıkcası... 😢 bu tarz bir şeydir muhtemelen.
 
Thodex borsası 😎 Koineks yani isim değişikliği Thodex oldu. Arkadaşım biraz araştırmayla niye Thodex diye herkesin tavsiye ettiğini öğrenirsin.
Geçmiş olsun.
Bitci'nin kurucusu Çağdaş Holding. Bayağı sağlam yani. Bu tip olayın Bitci'de yaşanacağını sanmıyorum ama genel olarak kripto varlıkların borsalarda değil de cüzdanlarda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum.
Bitci'nin kendi coini bile var onların parayı alıp kaçacağını sanmıyorum çok iyi kazanıyorlar zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı