Hangi kursu tercih etmeliyim?

Xeaph

Decapat
Katılım
16 Aralık 2021
Mesajlar
144
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, ben yazılım şirketinde bir işe girmeye çalışıyorum şu sıralar. Bilgisayarla çok ilgili bir insanım fakat yazılım tarafıyla daha önce hiç ilgilenmedim. Gideceğim iş yerine cv götürürken boş olsun istemiyorum. Udemy gibi kurslardan Python eğitimi almayı düşünüyorum. Sizin bana önerebileceğiniz bir kurs var mıdır? Fiziksel olarak gidip katılabileceğim bir kurs istemiyorum. İnternet üzerinden dersleri dinleyip katılım sağlamam gerek. İş başvurusunda orta düzey desem bile yeterli benim için. Bulmuş olduğum bir kurs var onu da değerlendirir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

 
Merhaba dostlar, ben yazılım şirketinde bir işe girmeye çalışıyorum şu sıralar. Bilgisayarla çok ilgili bir insanım fakat yazılım tarafıyla daha önce hiç ilgilenmedim. Gideceğim iş yerine CV götürürken boş olsun istemiyorum. Udemy gibi kurslardan Python eğitimi almayı düşünüyorum. Sizin bana önerebileceğiniz bir kurs var mıdır? Fiziksel olarak gidip katılabileceğim bir kurs istemiyorum. İnternet üzerinden dersleri dinleyip katılım sağlamam gerek. İş başvurusunda orta düzey desem bile yeterli benim için. Bulmuş olduğum bir kurs var onu da değerlendirir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.


Hocam şirketler genelde mezunları alırlar Udemy'den alınan kurs ile işe alacaklarını sanmıyorum. Bu dilde uzmanlaşmak zaten en az 1 2 senenizi alacaktır. Onun haricinde bilgisayar kavramları, Murat şiş gibi kanalları önerebilirim YouTube'dan. Udemy tarafında sadık turana kesinlikle bakmalısınız.
 
Hocam şirketler genelde mezunları alırlar Udemy'den alınan kurs ile işe alacaklarını sanmıyorum. Bu dilde uzmanlaşmak zaten en az 1 2 senenizi alacaktır. Onun haricinde bilgisayar kavramları, Murat şiş gibi kanalları önerebilirim YouTube'dan. Udemy tarafında sadık turana kesinlikle bakmalısınız.
Öncelikle cevap verip ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İş görüşmesine gitmeden önce belirttim kendilerine işe hakim olmadığımı. Bunu bilerek beni çağırıyorlar. Bende bilgisiz bir insan olmaktansa en azından giriş yapmış bir kaç adım ilerlemiş olmak istiyorum. Bu sebepten istiyorum açıkçası. Herhangi bir işte uzmanlaşmak zaten minimum 3 yıl alıyor bunun farkındayım. Ama bu işi sevip sürdürebileceğime inanıyorum ve bu yüzden bu gibi kurslarla bir yerden başlamak istiyorum. Önerdiğiniz kanalları takibe alıyorum onlar için de ayrıca teşekkürler.
 
Yazılıma ilk adımınızı atıyorsanız mutlaka FrontEnd ile başlayın derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca önemli olan nereden önemli olan nereden öğrendiğiniz değil öğrendiklerinizle neler yaptığınız ve ne kadar etkili kullanabildiğiniz oluyor çoğu zaman. Yani üniversite mezunu bile olsanız genelde yaptığınız ve bulunduğunuz projelere bakarlar.
 
Öncelikle cevap verip ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. İş görüşmesine gitmeden önce belirttim kendilerine işe hakim olmadığımı. Bunu bilerek beni çağırıyorlar. Bende bilgisiz bir insan olmaktansa en azından giriş yapmış birkaç adım ilerlemiş olmak istiyorum. Bu sebepten istiyorum açıkçası. Herhangi bir işte uzmanlaşmak zaten minimum 3 yıl alıyor bunun farkındayım. Ama bu işi sevip sürdürebileceğime inanıyorum ve bu yüzden bu gibi kurslarla bir yerden başlamak istiyorum. Önerdiğiniz kanalları takibe alıyorum onlar için de ayrıca teşekkürler.

Anladım hocam. Bu arada çok şanslısınız. Böyle şirketler bulmak çok zor.
 

Geri
Yukarı