Merhaba. Bir skechers mağazasından almış olduğum ayakkabıda yaşadığım deformasyon sebebiyle ürünü incelemeye gönderdim fakat red cevabı aldım. Bunun üzerine THH'ye başvuru yapmak istiyorum fakat hangi firmayı THH'ye vermem gerektiğini bilmiyorum. Benim aldığım faturanın üzerinde yalı Spor'un bilgileri yer alıyor ve yine faturanın üzerinde firmanın adresi İzmir/Karşıyaka olarak yazılmış. Ben ürünü İzmir dışında bir mağazadan aldım ve THH yeri olarak da bu şehri seçmek istiyorum fakat faturadaki adresi yazınca ikametgâh şehrim dışında diğer seçenek İzmir olarak karşıma çıkıyor. Bir diğer problem faturada yalı Spor'un bilgileri yer alsa da skechers, Türkiye'de olka spor distribütörlüğünde satış yapıyor. Ürünü garanti için gönderdiğimde olka Spor'a gönderdim. Yine Skechers'ın Türkiye sitesinde yer alan bilgiler de olka Spor'un bilgileri. Hangi firmayı THH'ye vermem gerekiyor? Ayrıca yalı Spor'u vermem gerekiyorsa ürünü satın aldığım mağazanın adresini girmem gerekiyor yoksa faturada yer alan adresi mi girmem gerekiyor? Son olarak dosya ekleme kısmına üründeki deformasyonlara ait fotoğrafların yanında Skechers'tan bu süreçte aldığım mesajların ekran görüntülerini de ekliyorum. Başka bir şey eklememe gerek var mı?