HSNTX70
Hectopat
Arkadaşlar günlük kullanım için kasmayan ve hızlı bir laptop arıyorum. Bunları buldum sizce alınır mı ya da sizin öneriniz var mı? Bütçem 10k civarında.
www.n11.com
Hocam işlemci olarak evet daha iyi ama ekranı %45ntsc. Arkadaş günlük kullanım için istiyor bu durumda performanstan çok ekran da önemli değil mi sizcede. çünkü bilgisayarı zorlayacak bir şey olmayacak. Sonuçta 5500U da kötü bi işlemci değil5625U daha iyi.
Mesela bu da %45 Ntsc.11K'ya çıkabilirseniz bunu alın.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Atılan cihazlar arasından 5625U diye belirttim sizin attığınıza yorum yapmadım. Sizin attığınız cihaz da mantıklı. Sadece uzun vadede Windows'da 8GB üzer konu sahibinin bunu düşünmesi gerek.Hocam işlemci olarak evet daha iyi ama ekranı %45ntsc. Arkadaş günlük kullanım için istiyor bu durumda performanstan çok ekran da önemli değil mi sizcede. çünkü bilgisayarı zorlayacak bir şey olmayacak. Sonuçta 5500U da kötü bi işlemci değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.