Hangi Linux dağıtımı daha hızlı?

İndiriyorum hocam inince yazacağım bir yere gitmem lazım şu an.

Hocam iso indi şimdi yazdırıyorum

Hocam şu an gectim Linux'a install lxle var ona basayım mi?
Canlısını deneyin beğendiyseniz yükleyebilirsiniz.

Peki MX mi Slax hangisini seçersiniz
Slax eski bir dağıtım, MX daha güncel ve desteğinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Slax sadece flash bellek içerisinde çalışabiliyor diye biliyorum.

Oyun oynayacaksan hiç kurmamanı tavsiye ederim. Windows native oyunlarda daha iyi olmasa bile çoğu oyunda daha iyi. Compability sorunları da yok. Günlük işler için ve eski bilgisayarlar için en iyi GNU/Linux'tur, Arch Linux'tur.

Hocam kararsiz kaldim bir yanim atlas OS kur diyor
Hocam Atlas oldukça güzel ben de kullanıyorum ancak şöyle bir şey var, Ram 2 GB demiştiniz. 2 GB ram için herhangi custom win10 bile boşta yaklaşık ramin yarısını sömürecektir. LXLE neofetch komutuyla değer şöyle:

Komutsuz bomboş aldığım değer 200 mb falan.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü 2023-02-26 17-30-15.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 42
Linux Yüklemekten vazgeçmedim ama şuan ablam canlı ders lere giriyor bozma sıkıntım var ondan dolayı şuan yapmıyacağım

Neye göre hızlı, kime göre hızlı.
Her sisteme göre dağıtım bulunuyor.
Mesela senin sisteme Mint XFCE iyi gider. Ama 95 yılından kalma sisteme ise Tiny Core gider. Yani senin sistemine göre en hızlısı XFCE, MATE tabanlı dağıtımlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…