Hangi Linux dağıtımı güzeldir?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar Linux'lar hakkında 0 bilgim var. Daha önceden Chrome OS ve Arch Linux tek yükledim. Arch Linux'u sevdim ancak. Daha güzel bir şey var mıdır diye merak ediyorum. Bana performanslı, program kurarken ve görünüm bakımından Arch gibi zengin bir dağıtım önerebilir misiniz?

Sistem özellikleri:

4 GB RAM.
80 GB HDD.
Intel i5 2430M işlemci.
Intel HD Graphics.

Arch gibi diyorsaniz Void veya Gentoo olabilir. Bunlarin ustune cikabilecek yok henuz.

Baslangic kullanicilarina her zaman onerim Mint, bir seyler ogrendikce oteki dagitimlara da gecebilirsin,

Arch gibi diyorsaniz Void veya Gentoo olabilir. Bunlarin ustune cikabilecek yok henuz.

Baslangic kullanicilarina her zaman onerim Mint, bir seyler ogrendikce oteki dagitimlara da gecebilirsin,

İllahi Arch gibi olmasına gerek yok. Birkaç şey de biliyorum veya YouTube'dan de öğrenebilirim.

Gentoo OS Türkçe yapılabiliyor mu Arch gibi?

Yapılır tabii. Fakat Gentoo zor bir dağıtım. Eğer çok fazla boş zamanım var derseniz Gentoo ile uğraşabilirsiniz. Türkçe yapılması veya yapılmaması masaüstü ortamıyla alakalı bir durum.

En iyi dağıtım yok, görünümü değiştirebilirsiniz.

OpenSUSE ve Fedora'ya da bakın ama bence Arch'tan şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…