Hangi Linux dağıtımı kurulmalı?

YoshiYoshi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba burada konunun adından bahsedeceğim.
Hangi Linux dağıtımı?
Öncelikle 1- Pop!_OS istemiyorum 2-Linux Mint hayır 3-Zorin OS zaten denedim 4-SteamOS görünüşü çok Windows gibi yani nope.
Ayrıca içimde çok macOS kurma hissi var ama çok oyun oynuyorum Mac'de oyuna uygun değil maalesef.

Manjaro KDE öneririm. Kullanmaya değer. Arch'a adım olur senin için de. Arch istemezsen Kubuntu ile Debian'dan uzaklaşmazsın. Şahsi önerim Manjaro KDE.

Merhaba,

OpenBSD kurmaya ne dersin? Senin için değişik bir deneyim olur. BSD ailesine sert bir giriş yapmış olursun. Daha yumuşak bir geçiş isterim dersen FreeBSD'i kurup deneyebilirsin.

Oyun oynuyorsan dual boot yap. Oyunlar Windows'ta daha iyi çalışıyorlar.

Saygılarımla.

Pardus kurabilirsin. Kötü diyenlere bakma. Pardus'a kötü demek akım oldu. Kullanmayan da kötü diyor.

Ikinci olarak Manjaro.

Pardus hmm
Linux Mint benzeri ama gözüme daha hoş geliyor resimlere baktım çok optizasyonlu (pardon yazım yanlışı) sanırım laptop 2 GB RAM'lere falan kurulmuş

macOS gayet benziyor belki geçerim aklımda çok saçma bir fikir var Pear OS
macOS resmen kopyası ama Ubuntu ile yazılmış
Aslında macOS'e benziyor diye çok takılmamak lazım çünkü linux dağıtımları özelleştirmeye çok açık oluyorlar neredeyse her dağıtım kolaylıkla macOS görüntüsüne benzetilebiliyor. Özellikle KDE olanlar en kolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…