Hangi Linux dağıtımı kurulmalı?

Aslında MacOS'e benziyor diye çok takılmamak lazım çünkü Linux dağıtımları özelleştirmeye çok açık oluyorlar neredeyse her dağıtım kolaylıkla macOS görüntüsüne benzetilebiliyor. Özellikle KDE olanlar en kolayı.

Yani
Ubuntu'yu Mac yapan var
Pop!_OS Mac yapılabilir
Zorin OS Windows 11 yapılabilir

Deneme imkanınız olursa CS:GO testi yapmanız mümkün müdür bende çok sevdim laptopa kurmayı düşünüyorum.

CS:GO PC kaldırmıyor
2 GB USB var

Pardus'a gerek yok, sahsen gundelik hayatta kullanilacak bir dagitim oldugunu dusunmuyorum. Tubitak'a destek vermek yerine giderim Pisi kullanirim daha iyi yani.

Merhaba,

OpenBSD kurmaya ne dersin? Senin için değişik bir deneyim olur. BSD ailesine sert bir giriş yapmış olursun. Daha yumuşak bir geçiş isterim dersen FreeBSD'i kurup deneyebilirsin.

Oyun oynuyorsan dual boot yap. Oyunlar Windows'ta daha iyi çalışıyorlar.

Saygılarımla.

Cok yanlis bir oneri olmus bence. BSD'ler "kurup kullanayim" tarzinda degil de, bu alan uzerinde daha cok tecrube edinmek isteyen kisilerin kurup, konfigure edecegi tarzda bir sistem.
GhostBSD belki denenebilir ancak konu sahibi icin gereksiz.

Ubuntu Unity veya UbuntuDDE oneririm. Ozellestirmeye gerek yok, varsayilan halleri ile gayet guzel tasarimlari.

İndirmeyi başlattım kuruluma birazdan geçeceğim 4 dakika kaldı inmesine.
resim_2022-10-21_180521165.png

Pardus'a gerek yok, sahsen gundelik hayatta kullanilacak bir dagitim oldugunu dusunmuyorum. Tubitak'a destek vermek yerine giderim Pisi kullanirim daha iyi yani.

Cok yanlis bir oneri olmus bence. BSD'ler "kurup kullanayim" tarzinda degil de, bu alan uzerinde daha cok tecrube edinmek isteyen kisilerin kurup, konfigure edecegi tarzda bir sistem.
GhostBSD belki denenebilir ancak konu sahibi icin gereksiz.

Ubuntu Unity veya UbuntuDDE oneririm. Ozellestirmeye gerek yok, varsayilan halleri ile gayet guzel tasarimlari.
Kendiniz zorlamazsan öğrenme süreci yavaş oluyor.

"Acı Yok!" Rocky​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı