Mücahit Kaya
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bir süredir Linux konusuna ayak basmayı planlıyordum fakat bi türlü vakit bulamıyordum ama şimdi gaza geldim ve başlamaya karar verdim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Linux konusunda hiç tecrübem olmadı ve internette hiç bir video izlemek istemedim çünkü ben bi konu hakkında hiç bi fikrim yokken bodozlama yaparaktan öğrenme taraftarıyım ve "yüzmeyi de balıklama yaparak öğrenmek istiyorum."
Konu şu: Önerdiğiniz bi dağıtım varmı acaba asıl sorum bu. Yeni bir bilgisayar toplamışım ve laptopumu "alt rafa biyere gömmüştüm taki bu güne kadar" (aklıma öylesine pc masasını toplamak geldi de
) ben de onu emekliye ayırmak yerine Linux kurmaya karar verdim. Mr. Robot filminden sonra
Neyse konuyu fazla uzatmadan soruya tekrar sorayım
"Önerdiğiniz bi dağıtım varmı ? (Zorluk hiç farketmez hertürlü yaparım boş vaktim var)" ve bikaç tiyo da hiç fena olmaz.
Konu şu: Önerdiğiniz bi dağıtım varmı acaba asıl sorum bu. Yeni bir bilgisayar toplamışım ve laptopumu "alt rafa biyere gömmüştüm taki bu güne kadar" (aklıma öylesine pc masasını toplamak geldi de
"Önerdiğiniz bi dağıtım varmı ? (Zorluk hiç farketmez hertürlü yaparım boş vaktim var)" ve bikaç tiyo da hiç fena olmaz.