Selamlar, yaklaşık 1 hafta boyunca Ubuntu kullandım. Ve hatalardan sıkılarak Windows'a geri döndüm ve Dual Boot olarak kullanmaya karar verdim, sizce hangi dağıtım daha uygundur? Oyunlar için 2. planda Windows'u tutacağım.
Genel bir kullanıcıyım. Yazılım üzerine uğraşıyorum. Fakat oyun oynamayı da severim. O sebepden dolayı Dual Boot olarak kurucağım. Web Developer'ım. Genelde işim tarayıcılar ile. Fakat Ubuntu'daki hatalar beni çok yordu.
Selamlar, yaklaşık 1 hafta boyunca Ubuntu kullandım. Ve hatalardan sıkılarak Windows'a geri döndüm ve Dual Boot olarak kullanmaya karar verdim, sizce hangi dağıtım daha uygundur? Oyunlar için 2. planda Windows'u tutacağım.
Eğer sisteminiz güçlü değilse Linux Mİnut kullanabilirsiniz. Ubuntu Linux Minut daha çok kaynak tüketiyor. İşin gerçeği fırsat bulursam Windows 10 geçmeyi düşünüyorum. Linux daha çok yol alması gerekiyor.
Mint'i de yaklaşık 2 gün kadar kullandım. Ve ısınamadım.
Pop!_OS veya Fedora'da düşünmüşdüm ancak emin değilim.
Pop kullanan bir arkadaşım öneriyor fakat daha kurulum esnasında bile çokca sıkıntılar yaşadım.
Pardus bile düşündüm açıkcası
Eğer sisteminiz güçlü değilse Linux minut kullanabilirsiniz. Ubuntu Linux minut daha çok kaynak tüketiyor. İşin gerçeği fırsat bulursam Windows 10 geçmeyi düşünüyorum. Linux daha çok yol alması gerekiyor.