bortecine9 Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #11 hadwiger dedi: Hocam Arch Linux biraz karışık, ilk defa Linux yükleyecek birisine tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arch ile değil de ben kesinlikle Arch tabanlı olan Manjaro ile başlanılmasını tavsiye ediyorum.
hadwiger dedi: Hocam Arch Linux biraz karışık, ilk defa Linux yükleyecek birisine tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arch ile değil de ben kesinlikle Arch tabanlı olan Manjaro ile başlanılmasını tavsiye ediyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ekim 2020 #12 mhd123 dedi: Ubuntuyla başla bence hem ücretsiz hem de sorunların çözümünü bulmak diğer birçok linux sürümüne göre daha basit . Son sürüm hangisiyse onu öneririm . İsterseniz bağış yapabilirsiniz , yapmassanız tamamen ücretsiz Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanacaksa bile son sürüm kullanmasın. Son sürümlerde sorunlara çözüm bulmak zor oluyor. Xubuntu 20.04 kullanıyordum, çok lanet bir şey.
mhd123 dedi: Ubuntuyla başla bence hem ücretsiz hem de sorunların çözümünü bulmak diğer birçok linux sürümüne göre daha basit . Son sürüm hangisiyse onu öneririm . İsterseniz bağış yapabilirsiniz , yapmassanız tamamen ücretsiz Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanacaksa bile son sürüm kullanmasın. Son sürümlerde sorunlara çözüm bulmak zor oluyor. Xubuntu 20.04 kullanıyordum, çok lanet bir şey.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 23 Ekim 2020 #13 Dağıtımların birçoğu ücretsiz ki zaten açık kaynak. Kubuntu, Mint ya da Mint Debian Edition tercih edilebilir.
Dağıtımların birçoğu ücretsiz ki zaten açık kaynak. Kubuntu, Mint ya da Mint Debian Edition tercih edilebilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Ekim 2020 #14 hadwiger dedi: Hocam Arch Linux biraz karışık, ilk defa Linux yükleyecek birisine tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında öğrenmek isteyen kurcalama yolu ile her şeyi öğrenebilir. Arch Linux'u kullanma fırsatı çok bulamadım fakat bayağı öneriliyor. Ondan dedim.
hadwiger dedi: Hocam Arch Linux biraz karışık, ilk defa Linux yükleyecek birisine tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında öğrenmek isteyen kurcalama yolu ile her şeyi öğrenebilir. Arch Linux'u kullanma fırsatı çok bulamadım fakat bayağı öneriliyor. Ondan dedim.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Ekim 2020 #15 KlaSinq dedi: Arch Linux'a bakabilirsiniz. Linuxlarda bildiğim kadarıyla paralı bir dağıtım yok. Genişletmek için tıkla... Arch mı? Dostum Arch Linux kullanıcıyı Linux kullanmaktan caydırır. Hele yeni bir kullanıcıyı.
KlaSinq dedi: Arch Linux'a bakabilirsiniz. Linuxlarda bildiğim kadarıyla paralı bir dağıtım yok. Genişletmek için tıkla... Arch mı? Dostum Arch Linux kullanıcıyı Linux kullanmaktan caydırır. Hele yeni bir kullanıcıyı.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 23 Ekim 2020 #16 Linux'u diye bir şey yok, hangi distro'yu indireyim diye soracaktınız sanırım. Ubuntu asla, onu bir aradan çıkartalım. Kubuntu, Linux Mint, Deepin, elemantaryOS olabilir mesela. Düşük özellikli sistemler için ZorinOS Lite, Linux Mint XFCE, Xubuntu ve Lubuntu olabilir. Paralı distro'lar var, ama çoğu distro ücretsiz ve açık kaynaktır. Mesela Zorin OS'in belli sürümleri paralıydı sanırım. KlaSinq dedi: Arch Linux'a bakabilirsiniz. Linuxlarda bildiğim kadarıyla paralı bir dağıtım yok. Genişletmek için tıkla... Paralı dağıtımlar var. Ek olarak, yeni başlayanlara Arch önermek yeni ehliyet almış bir sürücüye Supra kullandırtmak gibi.
Linux'u diye bir şey yok, hangi distro'yu indireyim diye soracaktınız sanırım. Ubuntu asla, onu bir aradan çıkartalım. Kubuntu, Linux Mint, Deepin, elemantaryOS olabilir mesela. Düşük özellikli sistemler için ZorinOS Lite, Linux Mint XFCE, Xubuntu ve Lubuntu olabilir. Paralı distro'lar var, ama çoğu distro ücretsiz ve açık kaynaktır. Mesela Zorin OS'in belli sürümleri paralıydı sanırım. KlaSinq dedi: Arch Linux'a bakabilirsiniz. Linuxlarda bildiğim kadarıyla paralı bir dağıtım yok. Genişletmek için tıkla... Paralı dağıtımlar var. Ek olarak, yeni başlayanlara Arch önermek yeni ehliyet almış bir sürücüye Supra kullandırtmak gibi.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 23 Ekim 2020 #17 Mint kullanımı en kolay dağıtımlardandır, yeni başlayanlar için şiddetle tavsiye edilir. Kurması Windows'tan bile kolay.
Mint kullanımı en kolay dağıtımlardandır, yeni başlayanlar için şiddetle tavsiye edilir. Kurması Windows'tan bile kolay.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ekim 2020 #18 KlaSinq dedi: Aslında öğrenmek isteyen kurcalama yolu ile her şeyi öğrenebilir. Arch Linux'u kullanma fırsatı çok bulamadım fakat bayağı öneriliyor. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Zor olan kısmı aslında kurulumunun kodlarla yapılması.
KlaSinq dedi: Aslında öğrenmek isteyen kurcalama yolu ile her şeyi öğrenebilir. Arch Linux'u kullanma fırsatı çok bulamadım fakat bayağı öneriliyor. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Zor olan kısmı aslında kurulumunun kodlarla yapılması.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 23 Ekim 2020 #19 Buradaki siteden dağıtımlara göz atabilirsiniz, buradaki siteden de dağıtımları kurmadan internet üzerinden deneyebilirsiniz.
Buradaki siteden dağıtımlara göz atabilirsiniz, buradaki siteden de dağıtımları kurmadan internet üzerinden deneyebilirsiniz.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Ekim 2020 #20 Knight Industries 2000 dedi: Arch mı? Dostum Arch Linux kullanıcıyı Linux kullanmaktan caydırır. Hele yeni bir kullanıcıyı. Genişletmek için tıkla... Beni caydırmadı ya. Belki uzun süre kullansaydım caydırırdı, bilemiyorum.
Knight Industries 2000 dedi: Arch mı? Dostum Arch Linux kullanıcıyı Linux kullanmaktan caydırır. Hele yeni bir kullanıcıyı. Genişletmek için tıkla... Beni caydırmadı ya. Belki uzun süre kullansaydım caydırırdı, bilemiyorum.