Çözüldü Hangi lisans türünü seçmeliyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avengers

Megapat
Daha fazla  
Windows 11 Home hangi lisansı satın almalıyım?

Çözüm
Retail key hesabına bağlanır. Oturum açtığın her bilgisayara kullanabilirsin o lisansı ben retail tercih ederdim.
Site güvenilir mi sizce? Boş çıkar mı lisans?
Sağlam lisanstan Windows 11 için Retail key aldım. Key Microsoft hesabına bağlandı, şey gibi bir sey yazıyor saten windows microsoft hesabına bağlı dijital anahtar ile etkinleştirildi yazıyor. Eğer ki bilgisayara format atarsanız falan filan, aynı hesapla oturum açtığınız zaman windowsunuz otomatik etkinleşiyor. OEM bana göre değil bence böyle kafam her türlü rahat.

Sağlam lisanstan Windows 11 için Retail key aldım. Key Microsoft hesabına bağlandı, şey gibi bir sey yazıyor saten windows microsoft hesabına bağlı dijital anahtar ile etkinleştirildi yazıyor. Eğer ki bilgisayara format atarsanız falan filan, aynı hesapla oturum açtığınız zaman windowsunuz otomatik etkinleşiyor. OEM bana göre değil bence böyle kafam her türlü rahat.
Windows 11 Retail key linki atar mısınız?

Link atar mısın?

Son düzenleme:
Windows 11 Home hangi lisansı satın almalıyım?

Hocam konudan alakasız ama Windows 11'e geçmeyin çok sorunları var bilginiz olsun sonra üzülürsünüz. Verdiğiniz paraya değmez.

Hocam konudan alakasız ama Windows 11'e geçmeyin çok sorunları var bilginiz olsun sonra üzülürsünüz. Verdiğiniz paraya değmez.
Bunu kullanıpda mı söyluyorsun yoksa sallıyor musun. Ya da alınman için söylemiyorum ama patates bilgisayara W11 yüklersen tabi sorun çekmen normal değil mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı