Hangi liseden hangi üniversiteyi kazandınız?

Hiç güzel değil hocam. Ben mecburi geçtim. Yoksa örgün YBS veya mühendislik istiyordum aslında. Umarım açıktan okursunuz hocam sizde. YKS bitince AÖF ile ilgili konu açacağım zaten.
Mesele okul değil hocam. Ben odamı özledim sadece. Üniversite masraftan baksa bir şey değil. KYK borcu falan neyse...
 
Mesele okul değil hocam. Ben odamı özledim sadece. Üniversite masraftan baksa bir şey değil. KYK borcu falan neyse...

Açıktan tek avantajı işte çalışıyorsan para kazanma şansı var ve KYK vs parası yok ama dönemlik ders seçimine göre fiyat ödemek zorunlu. Geçenlerde 375 TL mi ne ödemiştik.
 
Tabii ki de kişiye göre ekstra kitap fiyatı var başka masraf yok. Örgünde fotokopi, hocanın önerdiği kitap alma, otobüs fiyatı, kıyasla daha mantıklı.
600 yurt, aylık 200-300 yol,kitaplar, fotokopi dönemlik 400 gibi yemek dışarıdan yemezsen aylık 200 falan yersen 400-500 daha neler neler internet, temizlik ürünleri vb. Kişiye göre değişir genel olarak söyledim. Bazılarına az gelebilir ama maaşı olmayan birine fazladır. Üstüne üstlük bunun karşılıdığın da giderlerin sana 30-50 bin TL borç ile geri dönüyor.
 
600 yurt, aylık 200-300 yol, kitaplar, fotokopi dönemlik 400 gibi yemek dışarıdan yemezsen aylık 200 falan yersen 400-500 daha neler neler internet, temizlik ürünleri vb. kişiye göre değişir genel olarak söyledim. Bazılarına az gelebilir ama maaşı olmayan birine fazladır. Üstüne üstlük bunun karşılıdığın da giderlerin sana 30-50 bin TL borç ile geri dönüyor.

Çok fazla hocam. Iyi yanları da var kötü yanları da %100 kusursuz sistem yok sonuçta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı