Hangi liseye gitmeliyim?

meslek lisesine gidip bıçaklanma Riskine girme
O her okulda olabiliyor maalesef. Meslek lisesine gitmememe rağmen müdürün çay içtiğini gördüm okula şarap,bıçak getiren çocukla. O yüzden pek sorgulamıyorum artık. Öyle müdürlere selamlarımı iletiyorum.

Meslek liselerine kesinlikle gitme. Çok pişman olursun, gideceksen Anadolu lisesine git kendin öğren veya çeşitli kurslardan öğren. Ben şahsen meslek lisesine gitmiş birisi olarak hiç önermem.
Çok it kopuk var diyorlar, ayrıca hiç de güvenli değil ve ordan burdan toplama tipler var diyorlar. Tescilli şekilde hepsi doğru mu?

Çok it kopuk var diyorlar, ayrıca hiç de güvenli değil ve oradan buradan toplama tipler var diyorlar. Tescilli şekilde hepsi doğru mu?

Yani çoğunlukla doğru tabii ama her okulda olabilecek şeyler bunlar. Yani Anadolu veya meslekte ikisinde de dediğin tiplerden var. Ben ortamını vs iyi araştırıp gitmek en mantıklısı.

Meslek liselerine kesinlikle gitme. Çok pişman olursun, gideceksen Anadolu lisesine git kendin öğren veya çeşitli kurslardan öğren. Ben şahsen meslek lisesine gitmiş birisi olarak hiç önermem.

Allah kurtarsın Anadolu daha iyi.

Yani çoğunlukla doğru tabii ama her okulda olabilecek şeyler bunlar. Yani Anadolu veya meslekte ikisinde de dediğin tiplerden var. Ben ortamını vs iyi araştırıp gitmek en mantıklısı.
Bencede.

Çok it kopuk var diyorlar, ayrıca hiç de güvenli değil ve ordan burdan toplama tipler var diyorlar. Tescilli şekilde hepsi doğru mu?
şansın varsa meslek liselerinin yanından geçme bi arkadaşa ziyarete gittim kolidorda edilen küfürleri hayatında duymamışsındır

Okuldan okula değişir. Her meslek lisesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Daha önce o okuldan mezun olmuş/şuanda öğrenim gören kişilere sorarak nasıl bir okul olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sayısal zorunlumu ben eşit ağırlıktayım bilgisayar üzerinden gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…