O her okulda olabiliyor maalesef. Meslek lisesine gitmememe rağmen müdürün çay içtiğini gördüm okula şarap,bıçak getiren çocukla. O yüzden pek sorgulamıyorum artık. Öyle müdürlere selamlarımı iletiyorum.
Meslek liselerine kesinlikle gitme. Çok pişman olursun, gideceksen Anadolu lisesine git kendin öğren veya çeşitli kurslardan öğren. Ben şahsen meslek lisesine gitmiş birisi olarak hiç önermem.
Yani çoğunlukla doğru tabii ama her okulda olabilecek şeyler bunlar. Yani Anadolu veya meslekte ikisinde de dediğin tiplerden var. Ben ortamını vs iyi araştırıp gitmek en mantıklısı.
Meslek liselerine kesinlikle gitme. Çok pişman olursun, gideceksen Anadolu lisesine git kendin öğren veya çeşitli kurslardan öğren. Ben şahsen meslek lisesine gitmiş birisi olarak hiç önermem.
Yani çoğunlukla doğru tabii ama her okulda olabilecek şeyler bunlar. Yani Anadolu veya meslekte ikisinde de dediğin tiplerden var. Ben ortamını vs iyi araştırıp gitmek en mantıklısı.
Okuldan okula değişir. Her meslek lisesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Daha önce o okuldan mezun olmuş/şuanda öğrenim gören kişilere sorarak nasıl bir okul olduğunu öğrenebilirsiniz.
Meslek lisesine giderek Bilişim - Veri Tabanı bölümünden ilerleyerek gelişme kaydedebilirsiniz. Veya Anadolu Lisesi'ne giderek sayısal bölümden YKS'ye girerek bilgisayar Mühendisliği bölümünden de ilerleyebilirsiniz.