Hangi Marka GTX 970 Alınmalı?

Soğutması açısından Gigabyte diyeceğim.

Evga GTX 970'in çok gürültülü olduğunu okuduğum bir inceleme vardı, fan sesi olarak çok hayal kırıklığı yarattığını yazmışlardı.
Ha işte o ACX 1.0 olan yani eski olanı. Yeni olanlar ise ACX 2.0 ben onu bekliyorum.

Tercih tabi ki Gigabyte. GTX 900 serisi ile bomba gibi geliyorlar. Gigabyte şu anda lider durumda, ikinci sırada MSI var.

EVGA'nın GTX970 ACX soğutmasına sahip olan modeli maalesef ki hatalı. Herkes ACX 2.0 modelini bekliyor.

Gigabyte soğutması şu anda lider durumda. İnceleyebilirsiniz, karar sizin

Son düzenleyen: Moderatör:
O incelemeyi şu anda bulamıyorum ama Evga GTX970 Classified 2.0 modeliydi diye hatırlıyorum. Bulursam eklerim.

Ben bugün msi 970'i sipariş verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac öneren arkadaşlara hitaben birkaç bilgi paylaşma gereği duydum. Extreme Edition modelleri biraz sıkıntılı, özellikle "ses" konusunda. Soğutması da ahımlı şahımlı değil.

Zotac hep sesli kartlar yaptı ve 3 fanlı olan kartlata gerek yok. Bu yüzden msi kartının modeli da
Böyle olması da doğal. 3 tane fan var ve bu durumda illaki serin olması lazım ama bunun 4 derece olması aşırı niteliksiz bir tasarım olarak görmemize yeter. ^tane küçük fan 2 tane büyük fandan daha çok ses çıkarır ama fan tasarımları aynı olsa durum farklı olurdu ama zotac bu fan tasarımını beceremiyor. Msi yada asus güzel gözüken fanlar yapıyor ama soğutmadan ödün vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…