Hangi Marka GTX 970 Alınmalı?

Evga GTX 970'in çok gürültülü olduğunu okuduğum bir inceleme vardı, fan sesi olarak çok hayal kırıklığı yarattığını yazmışlardı.
Ha işte o ACX 1.0 olan yani eski olanı. Yeni olanlar ise ACX 2.0 ben onu bekliyorum.
 
Tercih tabi ki Gigabyte. GTX 900 serisi ile bomba gibi geliyorlar. Gigabyte şu anda lider durumda, ikinci sırada MSI var.

EVGA'nın GTX970 ACX soğutmasına sahip olan modeli maalesef ki hatalı. Herkes ACX 2.0 modelini bekliyor.
 
Gigabyte soğutması şu anda lider durumda. İnceleyebilirsiniz, karar sizin :)

untitled-1.png
untitled-3.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac öneren arkadaşlara hitaben birkaç bilgi paylaşma gereği duydum. Extreme Edition modelleri biraz sıkıntılı, özellikle "ses" konusunda. Soğutması da ahımlı şahımlı değil.

chart.jpeg

chart (1).jpeg
chart (2).jpeg
chart (3).jpeg
 
Zotac hep sesli kartlar yaptı ve 3 fanlı olan kartlata gerek yok. Bu yüzden msi kartının modeli da
Zotac öneren arkadaşlara hitaben birkaç bilgi paylaşma gereği duydum. Extreme Edition modelleri biraz sıkıntılı, özellikle "ses" konusunda. Soğutması da ahımlı şahımlı değil.

Eki Görüntüle 28497
Eki Görüntüle 28494 Eki Görüntüle 28495 Eki Görüntüle 28496
Böyle olması da doğal. 3 tane fan var ve bu durumda illaki serin olması lazım ama bunun 4 derece olması aşırı niteliksiz bir tasarım olarak görmemize yeter. ^tane küçük fan 2 tane büyük fandan daha çok ses çıkarır ama fan tasarımları aynı olsa durum farklı olurdu ama zotac bu fan tasarımını beceremiyor. Msi yada asus güzel gözüken fanlar yapıyor ama soğutmadan ödün vermiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı