Hangi marka işlemci kullanıyorsunuz?

Hangi Marka İşlemci Kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    44

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Merhaba. Bugün merak ettiğim bir konuda bir anket yapmak istiyorum. Normalde konuyu işlemci bölümüne açacaktım ancak orada anket yapılamıyor. Ankette hangi marka işlemci kullandığınızı ve memnuniyet durumunuzu işaretleyebilir misiniz? İsterseniz kullandığınız modeli aşağıda belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Intel, 1 AMD bilgisayarım var. Ama ana bilgisayarım AMD olduğu için AMD seçiyorum.

Intel olanlardan birinde Pentium E6500, diğerinde ise i3 540 var. AMD olanda ise Ryzen 5 5600 var. Memnunum, ilk defa AMD işlemci kullandığım için montajda zorlandım biraz :)

intel işlemciler fiyat olarak daha tepede ama özellikle render işlemlerinde baya iyi. ama oyunda AMD bana daha cazip geliyor ve AMD yi daha fazla ısınmasına rağmen seviyorum.

Intel işlemciler fiyat olarak daha tepede ama özellikle render işlemlerinde bayağı iyi. Ama oyunda AMD bana daha cazip geliyor ve AMD'yi daha fazla ısınmasına rağmen seviyorum.

AMD işlemciler daha fazla ısınmıyor. i9 14900K'ya bak deli gibi ısınıyor. 360 mm sıvı soğutmayla bile 85'i görüyor. AMD'nin en tepe işlemcisine bak böyle bir sıcaklık göremezsin.

İntel kullanıyorum, bariz performans sorunları yaşıyorum. Isınması da yanında promosyon hediyesi gibi bir şey. En yakın zamanda AM5'e geçmek için bütçe ayırmaya çalışıyorum.

AMD'yi daha fazla ısınmasına rağmen seviyorum.
Şu an İntel daha çok ısınıyor diyebiliriz. AMD artık ısı problemlerini çözdü.

Ben bunla geldim bunla giderim kardeş aynı anakart ile 3 kere işlemci yükselttim.
1721521078867.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı