Hangi Marvel dizilerini izlemeliyim?

Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
1.106
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Spider-Man No Way Home ve Doctor Strange Multi of Madness izleyeceğim. Ancak bu filmlerle dizilerin bağlantısı var mıdır? Çünkü No Way Home'da Daredevil var ve bazıları Doctor Strange Multi of Madness izlemeden önce WandaVision ve What If izleyin diyor.
Dip not: Tüm mcu filmleri ve kısa filmlerini izledim.
 
Sana benim izlediğim ve beğendim Marvel dizilerini söyliyeyim, hepsini izle bence.

Daredevil

Punisher

Moon Knight

WandaVision

What İf

Ms. Marvel ( Ben pek sevmedim )

She Hulk çıkacak onuda izle.

Karakterleri tanıyıp filmlerde görmek çok eğlenceli oluyor.
 
Sana benim izlediğim ve beğendim Marvel dizilerini söyleyeyim, hepsini izle bence.

Daredevil.

Punisher.

Moon Knight.

WandaVision.

What if.

Ms. Marvel ( ben pek sevmedim )

She hulk çıkacak onu da izle.

Karakterleri tanıyıp filmlerde görmek çok eğlenceli oluyor.

Hocam zaten tüm Marvel dizilerini izleyeceğimde ben dr strange MoM ve no way Home izlemeden önce izlemem gereken var mı diye sordum.
 
Hocam zaten tüm Marvel dizilerini izleyeceğimde ben dr strange MoM ve no way Home izlemeden önce izlemem gereken var mı diye sordum.
Dr Strange'den önce WandaVision'u ve What İf'i izle, No way Home içinde izlenecek bir dizi yok ama Daredevil izlersen o sahne geldiğince heyecanlanırsın ve sevinirsin.
 
Teşekkür ederim Daredevil'dan kaç sezon izleyim.
İlk sezonu izleyin, sonra No Way Home'u izleyin, sonra 2. sezonu izleyin, daha sonra The Defenders'i izleyin, en sonda Daredevil'in 3.sezonunu izleyin. Eğer vaktiniz varsa ilk 2 sezonu izleyin, The Defenders'i izleyin, daha sonra 3.sezonu izleyin ve en son No Way Home'u izleyin.
 
Hocam zaten tüm Marvel dizilerini izleyeceğimde ben dr strange mom ve no way Home izlemeden önce izlemem gereken var mı diye sordum.

What if zorunlu değil çünkü ya olsaydı mantığı var yani eğlence amaçlı. Ben en çok hulk agent of smash sevdim çünkü içerik çok uzun değil ve çok geniş hatırladığım: Leader, abomination, skrulllar, kreeler, örümcek adam, Iron Man, dr. Strange dr. Octopus, ithamkar ronan, Silver surfer, fantastic four, uluyan komandolar, watcher, asgard koruyucuları, odin, thor, loki bilginiz Marvel evreni için azsa she hulk dizisi çıkmadan izlemelisiniz ayrıca sakaar yani Hulk'ın gelecekte gideceği yer ve muhtemel çocuğu skaar da dizide mevcut.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı