Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 4 Ocak 2015 #1 Bilinsiği üzere Linux'ta çok fazla masaüstü ortamı var: KDE, XFCE, LXDE, Unity, Mate, Gnome, Openbox vs. Siz hangisini kullanıyorsunuz, neden, masaüstünüzden bir resim alabilir miyiz ?
Bilinsiği üzere Linux'ta çok fazla masaüstü ortamı var: KDE, XFCE, LXDE, Unity, Mate, Gnome, Openbox vs. Siz hangisini kullanıyorsunuz, neden, masaüstünüzden bir resim alabilir miyiz ?
komoxtuora Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 157 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2015 #2 Arch ile KDE4, Fedora ile GNOME3. Plasma çıksın, KDE5'e geçiş yapacağım.
KS KS Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 11 Ocak 2015 #3 komoxtuora dedi: Arch ile KDE4, Fedora ile GNOME3. Plasma çıksın, KDE5'e geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel, ben de KDE'ye merak sardım bakalım Gnome'dan KDE 4'e... Plasma'yı sevmedim.
komoxtuora dedi: Arch ile KDE4, Fedora ile GNOME3. Plasma çıksın, KDE5'e geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel, ben de KDE'ye merak sardım bakalım Gnome'dan KDE 4'e... Plasma'yı sevmedim.