Hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsunuz?

Ya arkadaşım senin sesini fotoğrafını ne yapsın devlet ya ne saçmalamışsınız anlamıyorum.

Ya arkadaşım senin sesini fotoğrafını ne yapsın devlet ya ne saçmalamışsınız anlamıyorum.

Devletin bakıp bakmaması önemli değil zaten devlet seni her an gözlüyor ? Burada önemli olan 3. şahısların eline geçme mevzusu bilgilerin. Devletin eline geçip geçmemesi önemli değil yasa dışı bir şey yapmadığın sürece sıkıntı yok zaten.

Ben anlamıyorum bu whatsapp a gelen tepkiyi,google zaten bir sürü veri topluyor ona neden bişey demiyorsunuzya?

X şirketi bilgilerini çok güzel kullanınca görürüz o zaman düşüncen hala böyle olacak mı?

Tamam kullansın kesin de kullanır zaten aa bu kişinin ses kaydı var gideyim de kullanayım? Ne boş yaptınız arkadaş ya kafanızda hayal kuruyorsunuz.

Tamam kullansın kesin de kullanır zaten aa bu kişinin ses kaydı var gideyim de kullanayım? Ne boş yaptınız arkadaş ya kafanızda hayal kuruyorsunuz.

Ben bilgilendirmeye çalışıyorum. Sen bilirsin. Boş yapıtınız demezsende sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…