Hangi meslek seçilmeli?

537988

Decapat
Hangi mesleği seçmeliyim oyunculuk mu avukatlık mı?
Her ikisinin de yorumlarına baktım.

Avukatlığı seçersem oku oku bitmiyor diyorlar.
Oyunculuğu seçersem geleceğin belli olmaz diyorlar.
Ne yapmalıyım?

Peki oyunculuk okursam ve ve oyuncu olamazsam diye yoksa hedefim oyuncculuk güzel sanatlar fakültesi ama ortada kalırsam diye

Hocam sizi kırmak üzmek istemem ama çok güzel/yakışıklı bir kişi değilseniz bu saatden sonra oyuncu olmanızı pek önermem elbetde hayallerinizin peşinden gidin bunu isterim ortada kalmanızda mümkün birazcık.

Diyorlar diyorsun başkalarının dediğine bakarsan zaten yapamazsın sor bir kendine ben bunu yapıp başarabilir miyim diye.

Ben kendime inanyorum ama oyunculuk okursam ve ve oyuncu olamazsam diye yoksa hedefim oyuncculuk güzel sanatlar fakültesi ama ortada kalırsam diye bazı yorumlar okudum en iyi üniversite okuyanlar konservatuar okuyanlar oyuncu olamıyor falan
Hocam sizi kırmak üzmek istemem ama çok güzel/yakışıklı bir kişi değilseniz bu saatden sonra oyuncu olmanızı pek önermem elbetde hayallerinizin peşinden gidin bunu isterim ortada kalmanızda mümkün birazcık.
yakışıklıyım sanırım şuana kadar 10tane (övünmüyorum) kızdan çıkma teklifi aldım umarım olurr

Ben kendime inanyorum ama oyunculuk okursam ve ve oyuncu olamazsam diye yoksa hedefim oyuncculuk güzel sanatlar fakültesi ama ortada kalırsam diye bazı yorumlar okudum en iyi üniversite okuyanlar konservatuar okuyanlar oyuncu olamıyor falan

yakışıklıyım sanırım şuana kadar 10tane (övünmüyorum) kızdan çıkma teklifi aldım umarım olurr
Hocam yakışıklılık görecelidir kişiye kıyasla belki 10 kız sizi güzel bulmuştur ama oyunculuk için mülakat bulamayacak ben ne anlatıyorum tam gaz devam hocam siz yaparsınız güveniyorum size.

Böyle işlerle alakam yok ama sadece canım hep bu mesleği isterdi diyerek meslek seçme sadece isteğe bağlı meslek seçmek çok mantıksızdır yani o işin parası, sigortasi vb. de önemlidir çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı