Hocam gönlünüz ne isterse burada sormanızın manası yok kalbiniz A der ama forumdakiler B der siz hangi mesleği yaparken mutlu olacaksanız onu düşünüp seçin.
Peki oyunculuk okursam ve ve oyuncu olamazsam diye yoksa hedefim oyuncculuk güzel sanatlar fakültesi ama ortada kalırsam diye
Diyorlar diyorsun başkalarının dediğine bakarsan zaten yapamazsın sor bir kendine ben bunu yapıp başarabilir miyim diye.
yakışıklıyım sanırım şuana kadar 10tane (övünmüyorum) kızdan çıkma teklifi aldım umarım olurrHocam sizi kırmak üzmek istemem ama çok güzel/yakışıklı bir kişi değilseniz bu saatden sonra oyuncu olmanızı pek önermem elbetde hayallerinizin peşinden gidin bunu isterim ortada kalmanızda mümkün birazcık.
Hocam yakışıklılık görecelidir kişiye kıyasla belki 10 kız sizi güzel bulmuştur ama oyunculuk için mülakat bulamayacak ben ne anlatıyorum tam gaz devam hocam siz yaparsınız güveniyorum size.Ben kendime inanyorum ama oyunculuk okursam ve ve oyuncu olamazsam diye yoksa hedefim oyuncculuk güzel sanatlar fakültesi ama ortada kalırsam diye bazı yorumlar okudum en iyi üniversite okuyanlar konservatuar okuyanlar oyuncu olamıyor falan
yakışıklıyım sanırım şuana kadar 10tane (övünmüyorum) kızdan çıkma teklifi aldım umarım olurr
eyvallah hocammHocam yakışıklılık görecelidir kişiye kıyasla belki 10 kız sizi güzel bulmuştur ama oyunculuk için mülakat bulamayacak ben ne anlatıyorum tam gaz devam hocam siz yaparsınız güveniyorum size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.