Hangi model otomatik focus alınır?

Shadewrox

Kilopat
1.2 milyon bandında otomatik focus bakıyorum ancak şanzımanı sıkıntısız bir model bulamadım. Aracın yol tutuşu güvenliği hoşuma gittiği için focus bakayım dedim ama kime sorsam bulaşma şanzıman sorun çıkartır yorumunu aldım. Şu modelin şu şanzımanı sorunsuzdur diyeceğimiz bir model yok mu?

Bunlarda ana sorun sanzimandan ziyade motor aslinda. 7 DCT300 o kadar da sorunlu bir sanziman degil. Islak kavramalilar arasinda belki gorece daha dayaniksiz ama kotu bir sanziman degil yani. Eger 1.0 Ecoboost alacaksaniz bunlarin yag pompasi islak kayista calisiyor esas problem orada. Temizini bulursaniz yine alinabilir tabi ama bu paralarda guncel ve sorunsuz bir arac ariyorsaniz 1.6 Mjet Egea Cross onerebilirim.

1.6 Ti-VCT vardı bizde 120k kullandığımızda daha yeni şanzımanla alakalı bir şey ömrünü tamamlamıştı.

Bunlarda ana sorun sanzimandan ziyade motor aslinda. 7 DCT300 o kadar da sorunlu bir sanziman degil. Islak kavramalilar arasinda belki gorece daha dayaniksiz ama kotu bir sanziman degil yani. Eger 1.0 Ecoboost alacaksaniz bunlarin yag pompasi islak kayista calisiyor esas problem orada. Temizini bulursaniz yine alinabilir tabi ama bu paralarda guncel ve sorunsuz bir arac ariyorsaniz 1.6 Mjet Egea Cross onerebilirim.
Hocam Egea nın yol tutuşunu sevmiyorum güvensiz hissettiriyor. 1.2 M bandında Focus / Astra K / / Scala gibi araçlara bakıyorum ama her aracın maalesef kronik sıkıntısı mevcut Focuslar için 2015/2018 1.5 TDCI şanzımanı sorunsuz diye okumuştum bi yerlerde ama bilemedim.

Hocam Egea nın yol tutuşunu sevmiyorum güvensiz hissettiriyor. 1.2 M bandında Focus / Astra K / / Scala gibi araçlara bakıyorum ama her aracın maalesef kronik sıkıntısı mevcut Focuslar için 2015/2018 1.5 TDCI şanzımanı sorunsuz diye okumuştum bi yerlerde ama bilemedim.

Egea tam tersine yol tutusu fiyatina gore fena sayilmayacan bir model. Zaten bu araclarla 150 ile viraja vs. girmezsiniz o tur araclar degiller. Standart hizlarda memnun eder o konuda. Lounge paket alirsaniz donanim olarak da uzmuyor. Birde bunlar yurutme maliyeti dusuk araclar. Hem parcasi bol ve ucuz hem de ustasi her yerde var. Satmak istediginde de piyasasi bol hemen satarsin.

Doğrudur fakat Egea da o hissiyatı alamadım ben şimdi baktığımda Focus 2017 1.5 TDCI / 2022 Egea Cross 1.6 M neredeyse benzer fiyatlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı