Hangi Model PS4 Alınmalı?

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
3-4 ay içinde PS4 Fat kasa modellerinden ya da Slim modelinden almayı düşünüyorum. Büyük ihtimal ikinci el tercih edeceğim fiyatların pahalılığı yüzünden. PS4 Fat kasalar sizce alınır mı? PS4 konsolunun Pro modeli dışında hangi modelini tercih etmeliyim? PS4 alırken nelere dikkat etmeliyim? Açıkçası fiyat uygunluğu açısından PS4 Fat kasa modellerinden almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Pek teknik bilgiye sahip değilim ama performans için pro model almak en akıllıcası.
Konu içinde belirttiğim gibi Pro modeli dışında öneriler istemiştim aslında. Bunun sebebi ise PS4'ü kullanacağım ekran 4K değil. 4K olmadığı için pek bir anlamı yok Pro modelinin, ve fazlasıyla pahalı olan bir model kendisi.

Fat kasa daha güzel dursa bile ses, ısınma ve mavi ışık sorunları var. Slim kasa tercih edin.

Fat kasa almanızı önermem. Kendim kullanıyorum ve Slim'e göre gerçekten çok sesli. Pro istemediğinizi belirtmişsiniz. Ben PS4 Slim öneririm.

Fat kasa almanızı önermem. Kendim kullanıyorum ve Slim'e göre gerçekten çok sesli. Pro istemediğinizi belirtmişsiniz. Ben PS4 Slim öneririm.
Aslında genel olarak fan sesinden rahatsız olan biri değilim. Fan sesinin yanında eğer sistem kendini kapatıyorsa o zaman sorun olur benim için.

Aslında genel olarak fan sesinden rahatsız olan biri değilim. Fan sesinin yanında eğer sistem kendini kapatıyorsa o zaman sorun olur benim için.

Benimki 4 senelik. Son senesinde kapanma ve oyunda donma başladı. Bazen oyun oynanmayacak duruma geliyordu.
Slim aslında bir nevi yenilenmiş ve PS4'ün hatalarının düzelmiş versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…