Hangi Model PS4 Alınmalı?

Hocam YouTube üzerinden çok hikaye dinledim. Adam PS'ini veriyor temizlik yapılsın diye fanlara. İçinden bir parça değiştirilmiş olarak geri veriliyor falan, tuhaf tuhaf olaylar. Onun için sağlam bir yer bulmak lazım gibi.
Aynen öyle. Benim tanıdığım ve yıllardır güvendiğim biri var ona veriyorum mis gibi temizliyor.

3-4 ay içinde PS4 fat kasa modellerinden ya da Slim modelinden almayı düşünüyorum. Büyük ihtimal ikinci el tercih edeceğim fiyatların pahalılığı yüzünden. PS4 fat kasalar sizce alınır mı? PS4 konsolunun Pro modeli dışında hangi modelini tercih etmeliyim? PS4 alırken nelere dikkat etmeliyim? Açıkçası fiyat uygunluğu açısından PS4 fat kasa modellerinden almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

En sessizini istiyorsan Slim, en performanslısını istiyorsan Pro, en belalısını istiyorsan fat.

O cihazların pis veya temiz olduğunu nereden gördün Slim boy?
Ben pis veya temiz demedim, önce okumayı öğren okuduktan sonra mesaj yaz bu 1.
Benım konsolum yok, az bir şey araştırma ile bilgi edinilebilir bu 2.
Bu da ses kıyaslaması 3:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben pis veya temiz demedim, önce okumayı öğren okuduktan sonra mesaj yaz bu 1.
Benım konsolum yok, az bir şey araştırma ile bilgi edinilebilir bu 2.
Bu da ses kıyaslaması 3:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses çıkınca belalı oluyor. Hahaha anladım. Bu arada anlamayı da sen öğrenmelisin. Belki o ses çıkaran dediğin cihazlar dusty yani pis olabilir?

O cihazların pis veya temiz olduğunu nereden gördün Slim boy?

Bir dönem PS4 fat, Slim ve Pro'yu aynı anda elimde bulundurdum.

En sessiz ve en az ısınan PS4 Slim.
En çok fan sesi ve sıcaklık PS4 fat.
İkisinin ortası da proydu.
Mesela God of War'da fat kasa, dron moduna geçiyor resmen yerden havalanıyordu çıkan fan sesinden gece oyun oynamak mümükün değil.
Pro ise biraz mantıksız mesela oyunun ana menüsünde bekleyince anlamsızca fan hızını arttırıyordu. Hatta bekleme modunda bile fanları çalışıyordu.
Slimse kedi gibi cihazdır mırıldar sesi çıkmaz çıksada diğer modeller gibi bağırmaz. Candır Slim ama 4K TV'de çözünürlüğü hemen sırıtır bazı oyunlarda takılır öksürür yine de oyunu oynatır bence en başarılı olan düşük çözünürlüğüne rağmen PS4 Slim'dir. Bu gün PS4 alınacaksa ve 4K TV'ye sahip değilseniz. PS4 Slim alınmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesela God of War'da fat kasa, dron moduna geçiyor resmen yerden havalanıyordu çıkan fan sesinden gece oyun oynamak mümükün değil.
Pro ise biraz mantıksız mesela oyunun ana menüsünde bekleyince anlamsızca fan hızını arttırıyordu. Hatta bekleme modunda bile fanları çalışıyordu.
Slimse kedi gibi cihazdır mırıldar sesi çıkmaz çıksada diğer modeller gibi bağırmaz. Candır Slim ama 4K TV'de çözünürlüğü hemen sırıtır bazı oyunlarda takılır öksürür yine de oyunu oynatır bence en başarılı olan düşük çözünürlüğüne rağmen PS4 Slim'dir. Bu gün PS4 alınacaksa ve 4K tvniz yoksa PS4 Slim alınmalı.

Bilmiyorum açıkcası bende normal şekilde oynandı.

Slimse kedi gibi cihazdır mırıldar sesi çıkmaz çıksada diğer modeller gibi bağırmaz. Candır Slim ama 4K TV'de çözünürlüğü hemen sırıtır bazı oyunlarda takılır öksürür yine de oyunu oynatır bence en başarılı olan düşük çözünürlüğüne rağmen PS4 Slim'dir. Bu gün PS4 alınacaksa ve 4K TV'ye sahip değilseniz. PS4 Slim alınmalı.
4K TV var fakat PS4'ü çoğunlukla oraya kurup oynayacağımı düşünmüyorum. Elimde AOC 24G2U5/BK 75 Hz monitör var. O monitöre bağlar öyle oynarım PS4'ü çoğunlukla. Büyük ihtimal bütçemi bir tık daha zorlayıp Slim kasayı almaya çalışacağım, maksat içim rahat olsun. Teşekkürler deneyimlerinizi aktardığınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı