Hangi Model PS4 Alınmalı?

Oyunu bana oynatmayacak derecede ısınırsa benim için sıkıntı. Yoksa her alet tabii ısınabilir, sorun yok. Bu arada şu cuh numaraları PS4'ün tam olarak hangi kısmında yazıyor?

Cuh numaraları sıfır alırsan kutusunda, cihazda bakacak isen altında yazıyor. Ters çevirip bakabilirsin. A tabiri olanlar 500 GB, b olanlar 1 TB. Oyunu oynatmayacak kadar ısınmıyor. Tam ayarında. 8 saat GTA Online oynadım hiç ısınma ses yaşamadım.

Hemen hemen herkes fat kasalara sallamış ama muhtemelen temizliği ve macun değişimi hiç yapılmamış konsollardan şikayet ediyorlar. :)

Hocam fat çok yerlere vuruluyor, ama en güzel görünüme sahip kasa bence. Tek sorunu çok temizlik istemesi 5 ayda 1 falan.

Hemen hemen herkes fat kasalara sallamış ama muhtemelen temizliği ve macun değişimi hiç yapılmamış konsollardan şikayet ediyorlar. :)
PS2 konsolundan beri konsollar ile hiç işim olmadı. O yüzden 1 haftadır araştırdığım kadarıyla bilgim var, yani yok denilecek kadar az :D Kimi fat kasaların sorunsuz, kimisi ise çok sorunlu olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım desem yeridir sanırım.

PS2 konsolundan beri konsollar ile hiç işim olmadı. O yüzden 1 haftadır araştırdığım kadarıyla bilgim var, yani yok denilecek kadar az :D kimi fat kasaların sorunsuz, kimisi ise çok sorunlu olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım desem yeridir sanırım.

Gönlün rahat olsun hocam. Özet geçecek olursak ve fat alacaksan: 10XX cuh alma, 11XX cuh bulursan al, 12XX bulursan al.

Hocam fat çok yerlere vuruluyor, ama en güzel görünüme sahip kasa bence. Tek sorunu çok temizlik istemesi 5 ayda 1 falan.
Fan temizliği olayı nasıl oluyor? Cihazın içini açıp mı yapmak zorundayız? Zira PS4'ün donanımsal içeriğini hiç bilmiyorum. Zamanı gelince aldığım cihazı temizleyeyim diye bozmak istemem :D

Fan temizliği olayı nasıl oluyor? Cihazın içini açıp mı yapmak zorundayız? Zira PS4'ün donanımsal içeriğini hiç bilmiyorum. Zamanı gelince aldığım cihazı temizleyeyim diye bozmak istemem :D.

Evet içini açmak gerekiyor ama bence bir yere ver onlar yapsın. 100 TL falan köküne kadar temizlik.

Benim fat kasa PS4'ün 4-5 senelik olmuştur. Temizliğini çok sık olmasa da yapıyorum, arkadaşlar biraz abartmış.

PS2 konsolundan beri konsollar ile hiç işim olmadı. O yüzden 1 haftadır araştırdığım kadarıyla bilgim var, yani yok denilecek kadar az :D Kimi fat kasaların sorunsuz, kimisi ise çok sorunlu olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım desem yeridir sanırım.
İlk seriler hariç bir sıkıntıları yok. Burada biraz da önemli olan sahibinin cihazı temiz kullanıp kullanmadığı. Slim'den daha uyguna fat bulduysan alınabilir.

Evet içini açmak gerekiyor ama bence bir yere ver onlar yapsın. 100 TL falan köküne kadar temizlik.
Hocam YouTube üzerinden çok hikaye dinledim. Adam PS'ini veriyor temizlik yapılsın diye fanlara. İçinden bir parça değiştirilmiş olarak geri veriliyor falan, tuhaf tuhaf olaylar. Onun için sağlam bir yer bulmak lazım gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı