Hangi model RX 570 alınmalı?

Nicknametakenn

Picopat
Bugün RX 570 sipariş vereceğim ama hangi model almalıyım, karar veremedim. İncehesap'ta XFX RX570 var. Teknobiyotik'te de BIOSTAR RX 570 8 GB var. YouTube'da teste baktım. 1080P Ultra'da 80 dereceyi görüyor. Sıkıntı yaratır mı? Sapphire markası en çok arıza çıkaran modelmiş. Kasa olarak Dark Raider kasa kullanacağım. XFX alırsam bir sorun çıkarsa nasıl iade edeceğim ya da servise yollayacağım?
Acil cevap verirseniz sevinirim.

Saphire gayet kaliteli diye biliyorum

MSI Armor serisi dışında tüm modellerin alınabilir olduğunu düşünüyorum. Şuan ben de AsRock RX 570 Phantom Gaming serisi bir ekran kartı kullanıyorum. Memnunum kendisinden. Ancak bütçe yetiyorsa GTX 1650S tercih edin. Aralarındaki fiyat farkı 200 TL ve daha fazla performans sağlıyor.
Karar sizin.

ASRock modelinde problem yaşayanlar varmış. Yükte kaç dereceyi gördünüz? Teknobiyotiktenmi aldınız? WattMan ya da siyah ekran hatasına rastladınız mı?

hocam bilginiz var ise 1650s, Msi a68hm-e33 ile uyumlu mudur?

ASRock modelinde problem yaşayanlar varmış. Yükte kaç dereceyi gördünüz? Teknobiyotiktenmi aldınız? WattMan ya da siyah ekran hatasına rastladınız mı?
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım da, sıkıntı yaşayanlar varmış dediniz. Nereden duydunuz bunu? Link varsa yollayabilir misiniz? Yükte 75 - 70 Derece oluyor genellikle ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…