- Makaleler
- 2
Video linki gönderir misiniz?Youtu
YouTube'da BIOSTAR modelinin 1080P Ultra'da 5 dakika geçmeden oyunda 80 dereceyi görüyor.
Video linki gönderir misiniz?Youtu
YouTube'da BIOSTAR modelinin 1080P Ultra'da 5 dakika geçmeden oyunda 80 dereceyi görüyor.
İkinci el aldınız sanırım.
Biostarmı, Asrockmu alayım?
Link atabilir misiniz?
Sinerjide Lite versiyonu var. Sinerjiden Lite versiyonunu alırsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Plus? Nitro+ demek istediniz sanırım. Şuan stoklarda var mı? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü almadan önce.RX 570 Plus'e versiyonunu almakta fayda var.
Plus? Nitro+ demek istediniz sanırım. Şu an stoklarda var mı? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü almadan önce.
WattMan sorunuyla karşılaşmadım ama Driver yüzünden çeşitli başka sorunlar yaşadım. Eskiden anlık ekran yeşillenmeleri olurdu şimdi olmuyor. Şu an ilk açılışta kitlenme sorunum var. Bazen bilgisayar donup sürekli tekrar eden bir ses geliyor ekran kartından. Isınma sorunu ilginç şekilde var. Ağır oyunlarda 80 dereceleri hiç görmezken Rocket League'de sabit 84 derece oluyor kart. Ama ben undervolt yaptım 1.03V ile yaz aylarında 73-74 dereceleri görüyorum. Bu derecelerde Ultra dandik kasamın ve termal macunsuz işlemcimin sebep olduğu +70 dereceninde etkisi vardır muhtemelen. Kış aylarında falan 60'larda geziyorum.
Bu arada kartım Sapphire Pulse RX 570 4 GB çift fanlı.
Hocam benim soruma cevap vermediniz vaktiniz var ise tekrar sormak istiyorum örneğin Bannerlord oynarken 1650s ultrada oynatabilecekken ben High ya da Medium a çeksem darboğaz azalmaz mı?Plus? Nitro+ demek istediniz sanırım. Şuan stoklarda var mı? Ben hiçbir yerde bulamadım çünkü almadan önce.
RX 570 ile en fazla 80 derece görebilirsiniz. Bu da hava sirkülasyonu iyi olmayan bir kasayla gerçekleşir.Adamı kanser eder korkarak oyun oynuyorsundur![]()
[/URL]Video linki gönderir misiniz?
Dark raider kasa kullanacağımRX 570 ile en fazla 80 derece görebilirsiniz. Bu da hava sirkülasyonu iyi olmayan bir kasayla gerçekleşir.
Kasanızın hava sirkülasyonu iyi ise dert etmenize gerek yok.
Hocam ne kadar ayar arttırsanız da pek bir fark olmaz. Yine kayda değer bir darboğaz yaşarsınız.Hocam benim soruma cevap vermediniz vaktiniz var ise tekrar sormak istiyorum örneğin Bannerlord oynarken 1650s ultrada oynatabilecekken ben High ya da Medium a çeksem darboğaz azalmaz mı?
Link bozuk.[/URL]
Bu kanalda bir kaç video daha var.80 derece sorun yaratır gibi geldi.
D
Dark raider kasa kullanacağım
Kasanız hava alıyor ve hava alan mesh kısımda 2 fan mevcut. Sorun yaratmaz diye düşünüyorum.[/URL]
Bu kanalda bir kaç video daha var.80 derece sorun yaratır gibi geldi.
D
Dark raider kasa kullanacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.