Hangi model RX 570 alınmalı?

Hocam ne kadar ayar arttırsanız da pek bir fark olmaz. Yine kayda değer bir darboğaz yaşarsınız.

Link bozuk.
Youtube'a Old CPU&GPU yazınca çıkar.
Wattman sorunuyla karşılaşmadım ama driver yüzünden çeşitli başka sorunlar yaşadım. Eskiden anlık ekran yeşillenmeleri olurdu şimdi olmuyor. Şuan ilk açılışta kitlenme sorunum var. Bazen bilgisayar donup sürekli tekrar eden bir ses geliyor ekran kartından. Isınma sorunu ilginç şekilde var. Ağır oyunlarda 80 dereceleri hiç görmezken Rocket League'de sabit 84 derece oluyor kart. Ama ben undervolt yaptım 1.03V ile yaz aylarında 73-74 dereceleri görüyorum. Bu derecelerde ultra dandik kasamın ve termal macunsuz işlemcimin sebep olduğu +70 dereceninde etkisi vardır muhtemelen. Kış aylarında falan 60larda geziyorum.

Bu arada kartım Sapphire Pulse RX 570 4GB çift fanlı.
Hangi model almamı önerirsiniz?
Pulse demek istedim yanlış yazmışım.
MSI Armor serisi dışında tüm modellerin alınabilir olduğunu düşünüyorum. Şuan ben de AsRock RX 570 Phantom Gaming serisi bir ekran kartı kullanıyorum. Memnunum kendisinden. Ancak bütçe yetiyorsa GTX 1650S tercih edin. Aralarındaki fiyat farkı 200 TL ve daha fazla performans sağlıyor.
Karar sizin.

Teknobiyotik üzerindenmi aldınız?

Son düzenleme:
Adamı kanser eder korkarak oyun oynuyorsundur😕
Geçen hoparlör bağladım. Her açışımda kitlendi bilgisayar. Ve ben başım ağrımasın diye olabildiğince kaliteli ve ucuza kaçmadan topladım bilgisayarı sorun yaşamayayım diye. Annem zor tuttu sinirimden parçalayacaktım az daha. Birkaç ihtiyacım var onları hallettikten sonra satıp GTX 1650S alıcam inşallah bakalım. AMD ekran kartın varsa driver falan güncellemeyi unutacaksın abi. Yeni driver yeni dert.

Geçen hoparlör bağladım. Her açışımda kitlendi bilgisayar. Ve ben başım ağrımasın diye olabildiğince kaliteli ve ucuza kaçmadan topladım bilgisayarı sorun yaşamayayım diye. Annem zor tuttu sinirimden parçalayacaktım az daha. Birkaç ihtiyacım var onları hallettikten sonra satıp GTX 1650S alıcam inşallah bakalım. AMD ekran kartın varsa driver falan güncellemeyi unutacaksın abi. Yeni driver yeni dert.
3 yıldır amd kullanıyorum 1 kere hata aldım o da hemen çözüldü

Geçen hoparlör bağladım. Her açışımda kitlendi bilgisayar. Ve ben başım ağrımasın diye olabildiğince kaliteli ve ucuza kaçmadan topladım bilgisayarı sorun yaşamayayım diye. Annem zor tuttu sinirimden parçalayacaktım az daha. Birkaç ihtiyacım var onları hallettikten sonra satıp GTX 1650S alacağım inşallah bakalım. AMD ekran kartın varsa Driver falan güncellemeyi unutacaksın abi. Yeni Driver yeni dert.

Vallahi bende bilgisayarı parçalamamak için en kolay yoldan iade ettim kurtuldum AMD ekran kartı işini bilmiyor asla almam AMD o kadar para verip sinir hastası olamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı