Hangi model RX 570 alınmalı?

Ayarları düşürdükçe Darboğaz oranı artar. Şimdi takabilirsiniz ancak oyunda sürekli takılmalar yaşarsınız, zevk alamazsınız. Kısa sürede değiştirin işlemcinizi.

Ayarları düşürdükçe Darboğaz oranı artar. Şimdi takabilirsiniz ancak oyunda sürekli takılmalar yaşarsınız, zevk alamazsınız. Kısa sürede değiştirin işlemcinizi.

Biostarmı, Asrockmu alayım?
Sıfır aldım bende çok olumsuz yorum okumuştum RX hakkında ama inanmamıştım. Birazda şans işi belki sikinki iyi çıkar.
Link atabilir misiniz?

bu anakarta ne taksam zaten darboğaz yapıcak hocam ve ayarları düşürmek nasıl arttıracak anlamadım ultraya çeksem daha mı az darboğaz olur.

Biostarmı, Asrockmu alayım?
İki markanın da üzeceğini düşünmüyorum. Biri 8 GB diğeri ise 4 GB. 8 GB VRAM'i işleyemez ancak aynı fiyata 4 GB daha fazla VRAM göz çıkarmaz.
Genel AMD problemleri bunlar. Sapphire soğutucu markası sadece.
Watmann hatalarının temel sorunu soğutma değil Overclock. Sapphire kartlarını fabrika çıkışlı fazla Overclock'ladığı için böyle sorunlar yaşanıyor.

Hangi modeli kullanıyorsunuz? Kullandığınız modelde ısınma var mı ya da WattMan?
Wattman sorunuyla karşılaşmadım ama driver yüzünden çeşitli başka sorunlar yaşadım. Eskiden anlık ekran yeşillenmeleri olurdu şimdi olmuyor. Şuan ilk açılışta kitlenme sorunum var. Bazen bilgisayar donup sürekli tekrar eden bir ses geliyor ekran kartından. Isınma sorunu ilginç şekilde var. Ağır oyunlarda 80 dereceleri hiç görmezken Rocket League'de sabit 84 derece oluyor kart. Ama ben undervolt yaptım 1.03V ile yaz aylarında 73-74 dereceleri görüyorum. Bu derecelerde ultra dandik kasamın ve termal macunsuz işlemcimin sebep olduğu +70 dereceninde etkisi vardır muhtemelen. Kış aylarında falan 60larda geziyorum.

Bu arada kartım Sapphire Pulse RX 570 4GB çift fanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…