Hangi modifiyeli ISO kullanılmalı?

Archley

Kilopat
Makaleler
2
MSDN sürüm önermeyin. Modifiyeli sürüm önerisi istiyorum. Ghost Spectre, ReviOS, ggos olsun istemiyorum.
Bu arkadaşın kanalında bir sürü editli ISO var, hangisini önerirsiniz? Toolbox olursa güzel olur.

MSDN sürüm önermeyin. Modifiyeli sürüm önerisi istiyorum. Ghost Spectre, ReviOS, ggos olsun istemiyorum.
Bu arkadaşın kanalında bir sürü editli ISO var, hangisini önerirsiniz? Toolbox olursa güzel olur.

1631623871354.png

Şu videodan sonra pek bakasım gelmedi kanala.
Ayrıca hafiflik istiyorsan LTSC sürüm kullanabilirsin. Zira modifiye edilmiş imajların içinde ne olduğunu bilmiyoruz.

LTSC'de sevmediğim olay Store yok appx kurmayada izin vermiyor ondan dolayı tercih etmedim.

ReviOS dahil modifiye edilmiş imajların hepsinde sana zorluk çıkartabilecek ayarlar var. Bizzat gördüm, inceleme şansım olmuştu. Tabii senin kararın ama modifiye edilmiş imajları tavsiye etmiyorum, çok istersen kendin düzenleme yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı