Dün monitör tavsiyesi üzerine konu açmıştım oradan ve kendi topladığım bilgilerle şu monitörler arasında kaldım. 144 ten ziyade 165Hz olması benim için çok önemli değil. Sizce hangisi neden tercih edilmeli?
Dün monitör tavsiyesi üzerine konu açmıştım oradan ve kendi topladığım bilgilerle şu monitörler arasında kaldım. 144 ten ziyade 165Hz olması benim için çok önemli değil. Sizce hangisi neden tercih edilmeli?
Öncelikle birbirinden farklı özellikleri olan ilanlarda bazıları VA panel bazıları IPS panel olarak dikkatimi çekti. Size tavsiyem öncelikli olarak ne için kullanacağınız. Ve kullanım tercihinize göre (kişisel değişiklik gösterebileceği için) bu paneller hakkında fikir edinmeniz. Örnek olarak forumu kullanabilirsiniz fikir için benzer başlıklar.
Dün monitör tavsiyesi üzerine konu açmıştım oradan ve kendi topladığım bilgilerle şu monitörler arasında kaldım. 144'ten ziyade 165Hz olması benim için çok önemli değil. Sizce hangisi neden tercih edilmeli?
Ürünler hakkında değil de markalar hakkında bir yorum yapıyorum.
LG ve Acer diğer markalara göre daha az tercih ediliyor ve bana kalırsa daha az güvenilir ( LG monitörlerde ölü pixel görünebiliyor sıfır olsa dahi)