Hangi Monster Tulpar T7 modeli seçilmeli?

kursadkomutan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iki tulpar t7 modeli arasındaki farklar için değerlendirmeleriniz nelerdir? t7 v20.6'nın; 4060 140w ve cihazın adaptörüde 230w sanırım ve bence bu modelin diğerine göre tek artısı bu. t7 v26.1'e gelince; kasası alüminyum-plastik daha sağlam, klavye 4 bölge aydınlatma, arkaya rgb şerit falan koymuşlar velhasıl kasası ve görünümü daha iyi, diğer versiyona göre tek eksi yanı ekran kartı 105w adaptörü 180w, ddr5 bu kasada mevcut diğeri ddr4 sizin yorumunuz ne olur iki cihazında linkini aşağıya bırakıyorum.

Not: farklı markalara yönel, bu paraya değmez diyenler olacaktır. 10 senedir Monster kullanıyorum 7. cihazım falan olacak ki sebebi bu değil karta vade farksız cihaz satmaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iki Tulpar T7 modeli arasındaki farklar için değerlendirmeleriniz nelerdir? T7 v20.6'nın; 4060 140W ve cihazın adaptörüde 230W sanırım ve bence bu modelin diğerine göre tek artısı bu. T7 v26.1'e gelince; kasası alüminyum-plastik daha sağlam, klavye 4 bölge aydınlatma, arkaya RGB şerit falan koymuşlar velhasıl kasası ve görünümü daha iyi, diğer versiyona göre tek eksi yanı ekran kartı 105W adaptörü 180W, DDR5 bu kasada mevcut diğeri DDR4 sizin yorumunuz ne olur iki cihazında linkini aşağıya bırakıyorum.

Not: Farklı markalara yönel, bu paraya değmez diyenler olacaktır. 10 senedir Monster kullanıyorum 7. cihazım falan olacak ki sebebi bu değil karta vade farksız cihaz satmaları.

Hocam taksit yüzünden alıp pişman olacağınıza dişinizi biraz sıkıp GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA
Bu laptopu almanız çok çok daha iyi olur. Monster laptoplar çok kalitesiz, ısınma sorunları var ve kasa kaliteleri çoğu modelde kötü.

Hocam taksit yüzünden alıp pişman olacağınıza dişinizi biraz sıkıp GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA
Bu laptopu almanız çok çok daha iyi olur. Monster laptoplar çok kalitesiz, ısınma sorunları var ve kasa kaliteleri çoğu modelde kötü.
benim için 17.3 olması en önemli husus, yeni ekran boyutu 16.1-16'da çok seçenek var aslında. acer, asus vs. ama 17.3 seçenekleri baya kısıtlı şuan.

hiç amd kullanmadım o yüzden amd işlemcili cihaz hiç araştırmadım

hiç amd kullanmadım o yüzden amd işlemcili cihaz hiç araştırmadım
ikisi arasından seçecek olsanız hangi kasayı seçerdiniz?

Merhaba arkadaşlar, iki tulpar t7 modeli arasındaki farklar için değerlendirmeleriniz nelerdir? t7 v20.6'nın; 4060 140w ve cihazın adaptörüde 230w sanırım ve bence bu modelin diğerine göre tek artısı bu. t7 v26.1'e gelince; kasası alüminyum-plastik daha sağlam, klavye 4 bölge aydınlatma, arkaya rgb şerit falan koymuşlar velhasıl kasası ve görünümü daha iyi, diğer versiyona göre tek eksi yanı ekran kartı 105w adaptörü 180w, ddr5 bu kasada mevcut diğeri ddr4 sizin yorumunuz ne olur iki cihazında linkini aşağıya bırakıyorum.

Not: farklı markalara yönel, bu paraya değmez diyenler olacaktır. 10 senedir Monster kullanıyorum 7. cihazım falan olacak ki sebebi bu değil karta vade farksız cihaz satmaları.
10 senede 7. Defa monster cihaz almanız sizce de biraz problem değil mi? Sıfır alınan bir laptopun minimum 3 sene götürmesi, yapılan ise gore de 5-10 sene arası götürmesi gerektiğini düşünüyorum

10 senede 7. Defa monster cihaz almanız sizce de biraz problem değil mi? Sıfır alınan bir laptopun minimum 3 sene götürmesi, yapılan ise gore de 5-10 sene arası götürmesi gerektiğini düşünüyorum
çok sayıda cihaz almamın sebebi cihazların bozulması vs. değil, ofisime aldım genelde yada kendi kullandıklarımda arkadaşıma verip son kasasını aldım vs. monster'ın bana göre en kronik problemleri klavye ve batarya kalitesi bir de yüksek sesli fan ama ben o durumu olağan buluyorum onun dışında 10 yıllık kullanıcı deneyimimde kötü diyebileceğim bir şey yok ki bu 10 yıllık süreçte 1 kere hakem heyeti kararıyla icra dosyası açıp para tahsil etmişliğim bile var monsterdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı