Hangi NFS oyunu alınmalı?

Juvilo

Centipat
Daha fazla  
Need for Speed oyunu almak istiyorum. Şu anda NFS serisindeki tek deneyimim Underground 2ydi heat almak mantıklı gibi seveni de çok genelde akşam yavaş yavaş gezerek takılmayı seviyorum.

Bu arada oyunların hepsinde Steam'de indirim var yani fiyatına bakmadan tavsiye verin.

NFS Heat ve Payback bitirmiş biri olarak, bu iki oyuna aşık oldum. Süper deneyimdi. Payback aşırı arcade sevmeyeni çok, sürüş hissiyatı Asphalt 8 type'ında ama arabaları açtıkça oyun içine çekiyor saatlerini gömüyorsun. Payback biraz da mobil oyun izlenimi verdiği oluyor yeri geldiğinde ama sardı beni. Heat Underground 2 izleniminde, hissiyatında olan br oyun. İkisi de kalitelidir, öneririm. Dün gece NFS Unbound aldım, ona başlayacağım. Şimdiden iyi oyunlar. :)

NFS Heat ve Payback bitirmiş biri olarak, bu iki oyuna aşık oldum. Süper deneyimdi. Payback aşırı arcade sevmeyeni çok, sürüş hissiyatı Asphalt 8 type'ında ama arabaları açtıkça oyun içine çekiyor saatlerini gömüyorsun. Payback biraz da mobil oyun izlenimi verdiği oluyor yeri geldiğinde ama sardı beni. Heat Underground 2 izleniminde, hissiyatında olan br oyun. İkisi de kalitelidir, öneririm. Dün gece NFS Unbound aldım, ona başlayacağım. Şimdiden iyi oyunlar. :)

Unboundu oynayınca heatmi yoksa unboundmu tercih edeceğini bildirir misin?

@intelişlemciyeasığım

Ve ikinci bir NFS ucuz olanlarından hangisini önerirsin mesela Payback, rivals, NFS(2015), Most Wanted.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı