Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Turkcell operatörü kullanmaktayım. Ama gereksiz fiyat artışlarından numara taşıma düşünüyorum. Diğer operatörler ile hiç deneyimim olmadı. Hangi operatörü seçmeliyim neden? Bu arada bulunduğum bölgede 3 operatör çekim güçü iyi düzeyde.
Arkadaşlar Turkcell operatörü kullanmaktayım. Ama gereksiz fiyat artışlarından numara taşıma düşünüyorum. Diğer operatörler ile hiç deneyimim olmadı. Hangi operatörü seçmeliyim neden? Bu arada bulunduğum bölgede 3 operatör çekim güçü iyi düzeyde.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.225 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Vodafone kesinlikle kullanmayın. Turkcell fiyat açısından bir tık fazla da olsa diğerlerinden daha iyidir.
Vodafone kesinlikle kullanmayın. Turkcell fiyat açısından bir tık fazla da olsa diğerlerinden daha iyidir.
KS KS Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #3 Adrastos dedi: Vodafone kesinlikle kullanmayın. Turkcell fiyat açısından bir tık fazla da olsa diğerlerinden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın çevrem hep Vodafone kullanıyor. Sebebi nedir hocam neden kullanmamayım ?
Adrastos dedi: Vodafone kesinlikle kullanmayın. Turkcell fiyat açısından bir tık fazla da olsa diğerlerinden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın çevrem hep Vodafone kullanıyor. Sebebi nedir hocam neden kullanmamayım ?
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.194 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 25 Temmuz 2023 #4 Üzülerek Türk Telekomun daha iyi olduğunu söylüyorum. İyi bi öperatör firması yok ülkemizde maalesef.
Üzülerek Türk Telekomun daha iyi olduğunu söylüyorum. İyi bi öperatör firması yok ülkemizde maalesef.
KS KS Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #5 WinTime dedi: Üzülerek Türk Telekomun daha iyi olduğunu söylüyorum. İyi bi öperatör firması yok ülkemizde maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi konuda iyi daha hızlı interneti filan mı var hocam ?
WinTime dedi: Üzülerek Türk Telekomun daha iyi olduğunu söylüyorum. İyi bi öperatör firması yok ülkemizde maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi konuda iyi daha hızlı interneti filan mı var hocam ?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi.
Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi.
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 25 Temmuz 2023 #7 Bulunduğum bölgede Türk Telekom ve Vodafone iyi çekmezken Turkcell Full çekiyor. Bu sebepten dolayı ne kadar da pahalı olsa kullanmak zorundayım.
Bulunduğum bölgede Türk Telekom ve Vodafone iyi çekmezken Turkcell Full çekiyor. Bu sebepten dolayı ne kadar da pahalı olsa kullanmak zorundayım.
KS KS Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #8 MRainb0w dedi: Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki müşteri hizmetleri kalitesi nasıl sizce ?
MRainb0w dedi: Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki müşteri hizmetleri kalitesi nasıl sizce ?
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.098 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 25 Temmuz 2023 #9 Mobilmiş pardon. Türk telekom iyi, vodafone hiç çekmiyor. Ancak türk telekomun da paketler yine tuzluydu.
Mobilmiş pardon. Türk telekom iyi, vodafone hiç çekmiyor. Ancak türk telekomun da paketler yine tuzluydu.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.031 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #10 MRainb0w dedi: Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi. Genişletmek için tıkla... Bulunduğun yerde belki diğerleri daha kötü de olabilir düşünmek lazım. Ben Mobil verisinde Vodafone'un 300 Mbps görüyorum benim hiçbir sorunum yok.
MRainb0w dedi: Vodafone önermiyorum şahsen. Şu an faturalı hattını kullanıyorum internet hızı, çekim gücü vb baya kötü olduğunu söyleyebilirim. Turkcell'e geçmeyi planlıyorum fiyatı bir tık pahalı ama hizmet iyi. Genişletmek için tıkla... Bulunduğun yerde belki diğerleri daha kötü de olabilir düşünmek lazım. Ben Mobil verisinde Vodafone'un 300 Mbps görüyorum benim hiçbir sorunum yok.