Hangi oyun kolu daha iyi?

TurkuazGül

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600
XFX RX5700XT 8GB
32GB RAM
Meslek
Yazar
Arkadaşlar bu konuya benzer çok fazla konu var, biliyorum. Öncelikle bunun için üzgünüm. Ancak o kadar kararsız kaldım ki neredeyse bir aydır hangi oyun kolunu alayım diye düşünmekten akıl sağlığımı kaybettim neredeyse. Hangi kolu önerirsiniz acaba? Ve bir de kablosuz olanlarında tuş tepkime gecikmesi oluyor mu? Ve bunun için de Bluetooth mu gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@TurkuazGül şahsen ben neredeyse hepsini kullanmışımdır. Şu an Xbox 8. nesil kol kullanmaktayım gerek tuş tepkime gerek titreşim hiçbir sorun yaratmadı. PS4 kolu da tavsiye edebilirim fakat analoglar bana bir tık daha ölü bölgeli ve yumuşak geldi. İkisi de neredeyse aynı sadece Xbox bir tık daha iyi geldi bana.

Herhangi bir kol tavsiyesi mi istiyorsun anlamadım biraz açar mısınız?
-Bütçe
-Kullanım alanı.
-Oynayacağınız oyunlar.

Logitech F710'u da düşünebilirsiniz.

O milalttan önce kalma kola o kadar parayı vermem hocam. Daha yeni bir kolu tercih ederim.
Herhangi bir kol tavsiyesi mi istiyorsun anlamadım biraz açar mısınız?
-Bütçe
-Kullanım alanı.
-Oynayacağınız oyunlar.

Bütçe sınırsız. Evde kullanacağım ve sadece yarış ve dövüş oyunları öncelikli olacak.

PC için ise kesinlikle Xbox 9. nesil kolları öneririm sebebi ise tam uyumluluk ve konforu yüzünden, Xbox 9. nesil kollarını iki yolla PC'ye bağlayabilirsin, Bluetooth ya da Wirelles alıcısı ile, Wireless alıcı ile bağlamak daha düşük gecikme sağlar.

Ayrıca Xbox kolları pil ile çalışır, yani piller bitince değiştirmen lazım ya da şarjlı piller alabilirsin ya da Xbox'un bataryasını alabilirsin, bu batarya Xbox'ın şarj edlebilen bir bataryası, piller ile uğraşmak istemeyenler için.

Wireless Alıcı:

Batarya:

O milalttan önce kalma kola o kadar parayı vermem hocam. Daha yeni bir kolu tercih ederim.

Bütçe sınırsız. Evde kullanacağım ve sadece yarış ve dövüş oyunları öncelikli olacak.

Bütçe sınırı yoksa Xbox Controller almanı tavsiye ederim. 8. nesil bir tık ucuz olsun istiyorsan 7. nesil de alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı