Aşağıdaki oyunlardan 3 tanesini alacağım, sizce hangilerini almalıyım?
Cyberpunk 2077.
Elden Ring.
Horizon Zero Dawn.
Marvel's Spider-Man Remastered.
Red Dead Redemption 2
Detroit: Become Human.
God of War: Ragnarok
Ghost of Tsushima
RDR kesin gibi Elden Ring'e zor diyorlar ve zor oyunlarda iyi değilim. Detroid izlediğim kadarıyla güzel bir oyun, gamepadim yok o yuzden Spider-Man elendi büyük ihtimal. Horizon kimse dememiş büyük ihtimal iyi değil. Cyberpunk konusunu bilmiyorum. Ghost of Tsushima.
Arkadasım onerdi. GoW ilk oyunu vardı 2. oyun benim icin iyi olabilir cok kararsızım.
Eğer yavaş ilerleyen bir oyun sevmiyorsanız RDR2 için tekrar düşünmenizi öneririm. Oyun hantal bir şekilde ilerliyor. Ayrıca zorla bitirmiş olsanız dahi oyun bittikten sonra sadece vadilerden vadilere uzun yol yapıp hayvan avlarsınız. RDR2'de yapabileceğiniz çok şey o yüzden hikayesi bittikten sonra sağa sola atacağınız bir oyun olabilir.
Sanmıyorum sevmeyen çok az kişi gördüm.
RDR2 alacaksınız fakat hikayesi yavaş ilerleyen yukarıda da belirttiğim gibi yani haberiniz olsun. Ayrıca RDR2'nin online kısmının pekte iç açıcı olduğunu söyleyemem. Fakat yine de RDR2 güzel oyundur, eğlencelidir fakat söylediğim gibi size kalmış bir durum.Elden Ring zor bir oyun değilse alabilirim hoşuma gideceğe benziyor geçen Black Myth: Wukong oynadım ama oyundaki 1-2 boss beni çok zorladı yani onun kadar zor oyun istemiyorum. RDR 2 alabilirim hoşuma gider gibi hikayeyi oynamak istiyorum. Detroid videolarda çok iyi duruyor onu da alabilirim GoW da alabilirim 1. oyunu var.
Ama 3. oyunda kararsizim yine de hepinize teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.