Hangi panel monitör almalıyım?

Dediğiniz sorunlar IPS panellerde sık karşılaşılıyor ama gene de IPS öneririm.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=GTI Bilişim&url_src=and-product-detail bu model için ne düşünüyorsunuz başka öneriniz var mı

Hocam ben VA panel kullanıyorum. TN panel laptop var ve gerçekten çok kötü. Aşırı soluk.

Güzel monitör. Gayet alınabilir.
Va panelde hangi modeli kullanıyorsun hocam ışık sızması glow ne durumda

Işık sızması VA panelde IPS e kıyasla daha az olur. ViewSonic VX2418C kullanıyorum. Benim kullandığım monitörde ışık sızması diğer modellere göre çok daha az.

Işık sızması VA panelde IPS e kıyasla daha az olur. ViewSonic VX2418C kullanıyorum. Benim kullandığım monitörde ışık sızması diğer modellere göre çok daha az.
bu modeli almayı düşünmüştüm ghostingden bahsettiler tekrar ips e döndüm ışık sızmasından bahsettiler ne yapacağım bilemiyorum

bu modeli almayı düşünmüştüm ghostingden bahsettiler tekrar ips e döndüm ışık sızmasından bahsettiler ne yapacağım bilemiyorum
Ben rekabetçi oyunlar oynamadığım için ghosting sorun yapmadı bende. Ghosting sorunu var mı onu bile bilmiyorum öyle diyeyim. Fakat her IPS panelde ışık sızması olacak diye bir şart yok. Lenovo G24-20 önerilen bir model. İnceleyin bakın ışık sızması oranına vesaire kafanıza yatarsa alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…