Hangi panel monitör almalıyım?

Ben rekabetçi oyunlar oynamadığım için ghosting sorun yapmadı bende. Ghosting sorunu var mı onu bile bilmiyorum öyle diyeyim. Fakat her IPS panelde ışık sızması olacak diye bir şart yok. Lenovo G24-20 önerilen bir model. İnceleyin bakın ışık sızması oranına vesaire kafanıza yatarsa alırsınız.
hepsiburada yorumlarını okudum yorumlarda sorun var diyende var yok diyende 3. monitörüm olacak sippariş vereceğim diğer ikisini iade ettim malesef sorunlardan dolayı artık çok sıkıldım sağlam bir şey olsun istiyorum

Sorudan alakasız aşağıdaki monitörü öneriyorum.
Fiyatına göre gayet güzel monitör.

Sorudan alakasız aşağıdaki monitörü öneriyorum.
kullanıyor musunuz bunu bu modelde seçeneklerimin arasında

hepsiburada yorumlarını okudum yorumlarda sorun var diyende var yok diyende 3. monitörüm olacak sippariş vereceğim diğer ikisini iade ettim malesef sorunlardan dolayı artık çok sıkıldım sağlam bir şey olsun istiyorum
Bu arada ekran kartınızın desteklediği teknolojiye göre de karar verin. Nvidia kart kullanıyorsanız G24-20 den başka G-Sync destekleyen yok bu fiyatlara.

G24'ün siyah performansı iyi değil bu monitörün değil panelin kusuru. 3500 TL'lik IPS ekranlardan güzel siyah performansı bekleme gerçi en pahalılardan da bekleme.
önerdiğiniz bir model var mı peki

Bu arada ekran kartınızın desteklediği teknolojiye göre de karar verin. Nvidia kart kullanıyorsanız G24-20 den başka G-Sync destekleyen yok bu fiyatlara.
nvidia 1650 ti kullanıyorum

O zaman zaten bu monitörler size gelmez. Bunların hepsi FreeSync yani AMD destekli. Siz NVIDIA destekli (G-Sync) monitör almalısınız.

FreeSync monitörlerdede G-Sync açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı