Hangi platformda yayın açılmalı?

Peki nasıl bir yol izlemeliyim.

Bu devirde oyundan ziyade izleyen insanları sohbetinle kendine çekmen lazım. Sadece oyun la iş gitmez. TikTok filan boş ver Kick şu an mantıklı olabilir. Şahsen ben yayıncıları sohbeti için izliyorum oyun için değil. Ağzın laf yapıyorsa gerek gündem gerek oyunlar her meseleden sohbet et insanlarla. Fakat dozunda yap bunu.

Kanalda tutabilmen için plan program olması lazım düzenli yayınlar, popüler olan oyunları oynama vs. ayrıca ismin ve bannerin göze hitap etmesi lazım birkaç büyük yayıncının profillerine falan baktığın zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bir sonraki konu ise ağzın laf yapsın chate gelenlerle samimi bir ortam oluşturmaya çalış.

Kanka TikTok'ta denedimde insanlar izlemeden geçiyor mesela kanalda nasıl tutarım onları önemli olan o aslında.

Kanalda nasıl tutarım onları önemli olan o aslında.
Ağzın iyi laf yaparsa, güvenilir olduğunu gösterirsen tutacaklardır. İstersen sana destek verebilirim. Moderatör vs.

Bu devirde oyundan ziyade izleyen insanları sohbetinle kendine çekmen lazım. Sadece oyun la iş gitmez. TikTok filan boş ver Kick şu an mantıklı olabilir. Şahsen ben yayıncıları sohbeti için izliyorum oyun için değil. Ağzın laf yapıyorsa gerek gündem gerek oyunlar her meseleden sohbet et insanlarla. Fakat dozunda yap bunu.

Kanka kimse yoksa sohbet etmenin anlamı yok işte olay orada başlıyor ağzım laf yapar onda sıkıntı yokta önemli olan izleyici.

Ağzın iyi laf yaparsa, güvenilir olduğunu gösterirsen tutacaklardır. İstersen sana destek verebilirim. Moderatör vs.

Aslında iyi olur kanka ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı