Hangi PlayStation 5 alınmalı?

arel45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600
Herkese merhaba, ben PS5 almak istiyorum ve CD'li versiyon almaya karar verdim ama bu iki cihazın ne farkı var biri bana anlatabilir mi ve arada neden 5 bin fiyat farkı var?

Biri daha yeni çıkmış olabilir önerim Astro bundle olanı alın yapay zekada arada Astro bundle dışında fark bulamadı

Yanlış listelenmiş olabilir çünkü CD'li sürümler 35k fiyatı var. Digital versiyon ise 30k.

Astro bundle olan versiyonlar nedense daha ucuz mesela Playstation 5 Slim buradaki dijital sürüm olmasına rağmen ( Bilkom garantili) 25.500 TL. Garip gerçekten

Herkese merhaba, ben PS5 almak istiyorum ve CD'li versiyon almaya karar verdim ama bu iki cihazın ne farkı var biri bana anlatabilir mi ve arada neden 5 bin fiyat farkı var?

Astro bundle de artı olarak oyun da veriyor yaklaşık değeri 2000 küsur. Onu seçmeniz her türlü daha iyi olacaktır. CD ile işim olmaz diyorsanız 25.500 TL'ye Dijital'ını alabilirsiniz.

Astro bundle olan versiyonlar nedense daha ucuz mesela Playstation 5 Slim buradaki dijital sürüm olmasına rağmen ( Bilkom garantili) 25.500 TL. Garip gerçekten
Çok iyi fiyat, bu fiyata 1-2 ay önce yd konsollar satılıyordu. Ben olsam Digital alırdım CD ile işim yoksa, daha sonra lazım olursa ekstra alınıp takılabiliyor zaten.

Astro bundle olan versiyonlar nedense daha ucuz mesela Playstation 5 Slim buradaki dijital sürüm olmasına rağmen ( Bilkom garantili) 25.500 TL. Garip gerçekten.

Astro bundle de artı olarak oyun da veriyor yaklaşık değeri 2000 küsur. Onu seçmeniz her türlü daha iyi olacaktır. CD ile işim olmaz diyorsanız 25.500 TL'ye Dijital'ını alabilirsiniz.

1 hafta önce Amazon'dan 6 ay vadesiz taksit ile 24500TL'ye satın aldım. Tertemiz 0 kutuda geldi + konsolun p/d kodu 12/24 yani 2024'ün 12. ayında üretilen sürüm.CFI kodu ise 2016B01Y. Şu anda dijitale 1000TL zam CD'li sürümüne ise 1000TL indirim getirmişler bence hala gayet uygun. Ucuz olma sebeplerini sorduğumda yeni lansman ürünü olduklarından bu kadar uygun diye söylediler. Yurtdışındada 350-400 dolar arasına satılıyor.

Son düzenleme:
Astro bundle olan versiyonlar nedense daha ucuz mesela Playstation 5 Slim buradaki dijital sürüm olmasına rağmen ( Bilkom garantili) 25.500 TL. Garip gerçekten.

Oyunlu olan neden daha ucuz ki saçmalık değil mi bir sorun olmasın diye dedim yani. Ve ben CD versiyonunu almak istiyorum PES 21 vs oynadığım için.

Oyunlu olan neden daha ucuz ki saçmalık değil mi bir sorun olmasın diye dedim yani. Ve ben CD versiyonunu almak istiyorum PES 21 vs oynadığım için.

Ucuz olma sebebi lansman ürünü olması ve sınırlı sayıda satılacak olması. Yurt dışında 400 dolar (yaklaşık 15ktl) civarına satılırken bizde 25k civarına satılıyor. Baktığınızda yine arada çok fark var ama bu da yaşadığımız ülkenin sorunu maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı