Arkadaşlar merhaba oğlum için PS5 almayı düşünüyorum. Hiç anladığım bir mevzu değildir. Anladığım kadarıyla 20xx kodlu cihazları almalıyım. Çift kollu almak istiyorum beraber oynamak için. Şu an için gördüğüm en uygun fiyatlı ürün bu ve soru sorduğumda aldığım cevap da bu:
www.idefix.com
Bir de araştırma yaparken anladığım kadarıyla şarj istasyonu alınabiliyorsa alınması yönünde ancak baktığımda istasyonlular çok pahalıydı. Öte yandan aşağıdaki ürünü gördüğümde fiyatı uygun geldi diğer ürünlere göre. Ürün hakkında soru sordum aldığım cevap aşağıdaki şekilde.
Pek bilgim olan bir konu olmadığı için size danışmak istedim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bütçem maksimum 30 bin. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sony Playstation 5 Slim Dijital + 2. Dualsense Ps5 Kol (İthalatçı Garantili) Tk2 - idefix
Sony Playstation 5 Slim Dijital + 2. Dualsense Ps5 Kol (İthalatçı Garantili) Tk2 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Bir de araştırma yaparken anladığım kadarıyla şarj istasyonu alınabiliyorsa alınması yönünde ancak baktığımda istasyonlular çok pahalıydı. Öte yandan aşağıdaki ürünü gördüğümde fiyatı uygun geldi diğer ürünlere göre. Ürün hakkında soru sordum aldığım cevap aşağıdaki şekilde.
Pek bilgim olan bir konu olmadığı için size danışmak istedim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bütçem maksimum 30 bin. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.