Hangi programın kaç saniyede açıldığını kaydeden program var mı?

MustafaİRen

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1.741
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta yazıldığı gibidir, bunu istememin sebebi bazı programlarımın/oyunlarımın "yanıt vermiyor" süresiyle beraber en az tahmini 1 dakika 10 saniyede açıldığını görüyorum, ve BIOS ayarlarımı biraz yükseltip bir şeyler yaptığımda hızları'da biraz iyi olmaya başlıyor, fakat sürekli kafamdan hesaplamak istemiyorum, buyüzden böyle bir programa ihtiyacım var.
 
Galiba görev yöneticisinde zaman yazıyordu programın yanında.
 
Bir programı açtığınızda, teknik olarak bilgisayar için hemen hemen anında açılmış kabul edilir zaten. Siz Programın kullanılabilir hale gelmesi ve tamamen "Açık(?)" olmasından bahsediyorsunuz. O süreyi de ölçmek için açılan programın, işletim sistemine geri bildirim de bulunması lazım.
 
Hocam dalga geçiyorsunuz galiba, tamam bu mantıklı'da program kendine geldiğinde krometre nasıl duracak? Oyun ve programların çoğu tam ekranda çalışıyor üstelik 😂
Dalga geçmiyorum hocam, cidden uygulama açılırken telefondan kronometre açıp açıldığı gibi elle kapatabilirsiniz. En kesin ve düzgün yöntem bu olur, zira süreyi kaydeden bir program olsa bile şaşma payı olabilir.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı