Hangi programlama dilinden başlanmalı?

Yazılıma giriş için hangi dil öğrenilmeli?

• Oy verenlerin toplamı
    56
  • Anket kapandı .

Avengerr

Centipat
Yer
Samsun
Arkadaşlar yanlış anlamayın, onlarca konu açıldı. Ben anket yapacağım. Hangisi daha çok oy gelirse ona başlayacağım.

Programlama dilleri arasında Basit-Zor döngüsü içinde giderseniz size daha iyi katkısı olur.
Aslında programlama dillerinin basitliği herkese göre değişir. Mesela birinin beyin yapısı anlama şekli Python'a daha uygundur birinin beyin yapısı anlama şekli C#'a daha uygundur öyle

Aslında programlama dillerinin basitliği herkese göre değişir. Mesela birinin beyin yapısı anlama şekli Python'a daha uygundur birinin beyin yapısı anlama şekli C#'a daha uygundur öyle
Evet öyle, halk açısından basit/zor mantığıyla anlamında söylemiştim aslında. Yoksa istediği dilden başlayabilir.

Onlarca konu açıldıysa onları analiz edip buradan çıkacak anket sonucuna konu açmadan ulaşabilirdin. Buraya farklı cevaplar gelmeyecek çünkü. "Onlarca konu açıldı ama" diye başlayan konuların öncekilerden farklı olduğunu asla görmedim. Aynı klişe konu, aynı klişe cevaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…