merak etttim sormak istedimBeylerbeyi zaten en iyisi. Napacaksın Tayfa rakı mı içeceksin.
onun yeri ayrıTekirdağ Gold.
Sıralamam şöyle gider:Yıllardır beylerbeyi kullanıyorum siz hangi rakıyı önerirsiniz?
teşekkürlerSıralamam şöyle gider:
6 Şubat Hatay depreminden beri Samandağ v.b yöresi yapılması gerekenler yapılmadığı, evler için vergi toplanıp sigortalar istendiği halde evlere para isteyen zihniyet olması v.b... durumlardan ötürü boğma incir rakısı v.b'yi konuya dahil edemiyorum.
- Klüp rakısı iyidir, serttir.
- Saki Rakı, şekersiz üretim. (Mor, gold)
- Bulgaristan v.b tarafından Arakı getirtebilirsin, hem ilaç niyetine kullanılır, anasonsuz, çok açıl yeşil/sarımtrak rengi vardır.
- Yeni rakı, herhangi bir şey bulamadıysan güvenli liman. Export'u daha keyifli. "Default" diyebilirsin.
- 1999 depremine kadar niyeyse Tekirdağ güzeldi, sonra bozdu, drenajdan yeraltı suları mı kalmadı depremden mi hatırlamıyorum.
- Göbek, yeşil üzüm v.b çok aromatik rakılar geliyor bana - daha doğu işi bu aromatik tatlar. Lübnan/Suriye civarlarından 2010 öncesi getirmişlerdi, yüksek alkollü likör gibiydi. Alışamadım veya yanında doğru yiyecek tüketemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.